Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Idegen miért bámul a buszon?

Idegen miért bámul a buszon?

Figyelt kérdés

Vannak olyan ülések, amik egymással szembe néznek - ilyenben ültem tegnap és leült pontosan szemben velem egy fiú. Az utazás közben zenét hallgattam és bambultam ki az ablakon, viszont amikor elnéztem a tájtól, láttam, hogy a szemembe néz és meg se lepődött, hogy egyszer csak visszanéztem rá. Ezer százalék, hogy a szemembe nézett, ilyen közelségből jól láttam. Tartotta a szemkontaktust, de semmi más egyebet nem csinált. A kellemetlenség elkerülése végett elnéztem. Mit akart?

/lány vagyok/

2022. dec. 20. 01:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Bejöttél neki. Nem, nem feltétlenül néz félre az ember, ha valaki tetszik neki.

Vagy csak elbambult, és pont feléd nézett.

2022. dec. 20. 09:03
 12/17 anonim ***** válasza:
40%

"Mi a gond azzal, hogy valaki a másik szemébe néz? Esetleg a másiknak takargatni valója lenne?"

Ezt a faaszságot. Az egy kibaaszott idegen. Értelmezhetetlen a takargatni való.

2022. dec. 20. 09:29
 13/17 tlvst ***** válasza:
88%
Jelzi párzási szándékát.
2022. dec. 20. 11:16
 14/17 anonim ***** válasza:
38%
Elképzelhető hogy valami elborult beteg elme volt.
2022. dec. 20. 11:20
 15/17 anonim ***** válasza:
69%
Nekem tegnap pont ez az oldal jutott eszembe, meg a pasiknak ajánlott béna társkeresési tippek, mert a húgom írt egy üzit, hogy "a Dahmer bámulja a villamoson".
2022. dec. 20. 11:28
 16/17 anonim ***** válasza:

"Szerintem nem egyértelmű ennyiből, hogy tetszettem neki. Például nem jött zavarba, nem szakította meg a szemkontaktust, nem mosolygott. Ezek valamennyivel egyértelműbb jelek lettek volna számomra, mint az, hogy csak bámul bele a szemembe nulla kifejezéssel."

Férfi vagyok,és velem ezt többször csinálták 99%-ban férfiak.Nem,nem paranoia.Nem tudom mi bajuk van ezeknek.Nem az zavart,hogy rám néznek,mert nyilván én is ránézek másokra,hanem az,hogy pofátlanul,folyamatosan tartják a szemkontaktust,még ha elnézek,akkor is.Egyszer be is intettem az egyiknek a fejemmel,hogy "mi a fszt bámulsz?" erre visszavett magából.

2022. dec. 23. 11:01
 17/17 anonim ***** válasza:

Biztos vagy abba hogy téged bámultak?

Mint férfi,jelenzném hogy buszülés nem tudom megforgatni,és nyilván előre nézzek,azért nem fogom a ablakot nézni.

Lehet hogy olyan busz volt amin volt tábla/firka,vagy lehet hogy csak előre nézzet.

2023. jan. 10. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!