Ez valamilyen szorongásos betegség lehet? Hogy tudnám leküzdeni?
Figyelt kérdés
Adott egy kb. 10 fős csoport, ahol fel kell olvasnom állva egy szöveget. Olyan érzésem lesz, mintha nem kapnék levegőt, nyomást érzek a felső testemen és elkezd remegni a hangom, nem tudom rendesen felolvasni a szöveget, mivel folyamatosan levegőt kell vennem. Fontos még tudni, hogy mindenkivel jóban vagyok ebben a csoportban. Ez csak ebben a szituációban van. Ha ülök, úgy már tudom olvasni a szöveget az említett "tünetek" nélkül is. Mi miatt lehet ez?2022. dec. 14. 17:22
11/11 anonim válasza:
Az emberek többsége izgul, szorong, ha sok ember előtt kell beszédet tartania.
Átérzem, mert egyébként is szorongással küzdök, de ha sok ember előtt kell beszélnem (pl.egyetemi kiselőadást tartanom), akkor én is hajlandó vagyok agyon stresszelni magamat előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!