Mit jelent, ha valaki random elordítja magát, aztán elkezd ugrálni, hogy lenyugtassa magát?
Én óvakodnék tőle, aki ennyire nem tud magán uralkodni, az kárt is tehet másokban, ha egy veszélyes tárgy kerül a kezébe.
Sajnos ez egyre gyakoribb jelenség, a mai életkörülmények hozzák magukkal, és sokkal gyakoribb zsúfolt helyeken, például a nagyvárosok.
Totál nyugis vagyok, szinte semmi nem tud kihozni a sodromból. Ezért nem is tudom megérteni milyen az, ha valaki nem tudja kezelni az indulatait.
A legjobb lenne kényszerkezelésre vinni az ilyeneket, még mielőtt valami bajt csinálnak. A kék fény, meg a hiradók tele vannak verekedéssel, gyilkolással, autóval és motorral történő száguldozással, önbíráskodással, bűnözéssel. Ezeket többnyire az ilyen emberek csinálják. Vannak népcsoportok, ahol ez még gyakoribb, mint az átlag népességben. A hatóságoknak sokkal erőteljesebben kéne fellépni. És sokkal szigorúbbá, gyakoribbá kellene tenni az alkalmassági tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!