Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Társasági, bulizni szerető...

Társasági, bulizni szerető lányok, Ti minden hétvégén jártok szórakozóhelyre?

Figyelt kérdés
Hány évesen tervezed befejezni a bulizást?
2022. dec. 9. 21:15
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Kifejezetten társasági életet élek, elég szociális vagyok, bár a szórakozóhelyeket kifejezetten utálom. Legalább hetente egy programot beszervezek valamelyik barátommal/baráti társaságommal, de az változó, hogy hova megyünk, mit csinálunk (tegnap például nyolcan mentünk el paintball-ozni). Sajnos előfordul, hogy hetekig nem találkozunk, ahogyan olyan is, hogy egy hétre közösen elutazunk.

Sose tervezem abbahagyni, a nagymamám is rendszeresen találkozik és programozik a barátnőivel, míg a nagypapám gyakran áthívja a barátait meccset nézni vagy sütögetni.

Amúgy aki szeret szórakozóhelyekre járni, nem biztos, hogy abbahagyja. Teljesen egyénfüggő, bár nem értem, nálad idegen lányok szórakozása miért téma.

23/L

2022. dec. 9. 21:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem szeretem a szórakozóhelyeket. Elsősorban azért szeretek társasági életet élni, mert kapcsolatot teremthetek és építhetek másokkal. Ehhez beszélgetni kell. A barátaimmal főleg erre alkalmas helyekre megyünk, társasozós helyekre, bárokba, bowlingozni, étterembe, sokszor tartunk házibulit, ahol szintén társasozunk, beszélgetünk, iszogatunk vagy rendelünk kaját... Minden hétvégén nem fér bele, de mondjuk olyan kéthetente azért össze szoktunk gyűlni. Egy srác kivételével egy kerületben lakunk, könnyű összehozni.

Nem tervezem befejezni a bulizást. Most kezdtem el jobban keresni végre (és végre nem párhuzamosan fut a munkám a tanulmányaimmal), a baráti körben is a többség az elmúlt pár évben diplomázott vagy 2 éven belül fog, mostanra áll össze az életünk. Ki nem hagynám, hogy több pénzért érezzük jól magunkat együtt. Régen nem tudtunk magamnak megengedni külföldi nyaralást meg fancy éttermeket, most már ez is opció a közös programra. Anyámék is állandóan utazgattak meg szórakoztak a barátaikkal, minket is vittek magukkal. Mindig sokat jártunk vendégségbe, voltak jó kerti sütögetések, disznóvágás, közös nyaralások, vidámparkozások, táncolós bulik, nagy újévi házibulik anyám barátnőjénél, ahol konkrétan roskadásig volt 8 sörpad hidegtálakkal meg sültekkel, gyerekként is vártuk ezeket. Gyereket nem tervezek, de ilyen felnőtt életet igen.

2022. dec. 10. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!