Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Sose az ír vissza akit szeretn...

Sose az ír vissza akit szeretnék nagyon ,hogy vissza írjon itt gyakorin? Ez miért van?

Figyelt kérdés
2022. dec. 3. 12:14
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
Ez itt néha megesik.. el kell fogadni. Zaklatni a másikat nem érdemes.
2022. dec. 3. 12:21
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Ezt hogy érted? Ráírsz emberekre és kiderül hogy olyanok akikkel mégsem beszélnél szívesen?

Vagy csak a rendes emberek szipmlán eltűnnek egy idő után?

Nekem eddig az a tapasztalatom, hogy még ha tök jót beszélek valakivel itttöbbször is, akkor is eltűnik az illető. Egy idő után rájön hogy nem vagyunk full ugyanolyanok, nem feltétlenül ugyanaz a véleményünk valamiről, és akkor ennyi. Pedig a való életben sem teljesülnek ezek a dolgok mindenkivel, sőt...

Szóval már inkább nem próbálok meg beszélgetni itt másokkal, mert felesleges. Ha csak unatkoznak vagy nincs jobb dolguk, szórakozzanak másokkal, én nem szeretem amikor tényleg aktívan elkezdek beszélgetni valakivel és szimplán lelép, akkor az egésznek szinte semmi értelme nem volt. Ha meg mégsem az vagyok akivel beszélni akart az adott témáról, akkor meg ezt lehet szépen közölni, és akkor nem fogom várni hogy visszaírjon.

2022. dec. 3. 12:22
 3/8 anonim ***** válasza:
#2 Nem azért tűnnek el szerintem mert nem ért egyet valamiben hanem mert nincs kedve itt hosszasan írogatni.
2022. dec. 3. 13:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Csak az uncsi emberek irnak vissza.
2022. dec. 3. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:

3-as, érdekes, mert eddig pont azok tűntek el akik azt írták hogy szívesen beszélgetnek. De persze értem hogy nem mindenki akar, és én sem akarok mindenkivel nyilván, csak akkor ne állítsa hogy beszélgetni szeretne ha 1-2 üzenet után nem válaszol. És nem, nem vagyok gáz, se nem írok beteg vagy fura dolgokat senkinek. Érdekes hogy élőben ritkán találkozom olyannal aki csak úgy random elkezd ignorálni, ez itteni sajátosság.

De tudom jól hogy nem akar mindenki mindenkivel beszélgetni.

Pl Cseresznye400, nagyon elegem van belőle hogy állandóan írogatsz, szerintem tök gáz hogy minden egyes válaszomra jön tőled a pm... Akkor gondolom mindenkire IS ráírsz itt, nem létezik hogy anonimként mindig rájössz mire válaszoltam én... Menj valahová máshová ismerkedni, vagy legalább akkor az ismerkedés kategóriában próbálkozz, az direkt erre van. Ennyire tryhard emberekkel amúgy sem szeretek beszélgetni.

2022. dec. 3. 13:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Írj rá te.
2022. dec. 3. 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:
53%
Jól mondja a 6#: írj rá te. A szövegezéséből, a stíílusából rá tudsz erre jönni, hogy ki lehet ő.
2022. dec. 3. 15:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert ez nem csetszoba. Nem is lenne szükség privát üzenet funkcióra. Kérdések - válaszok. Pont.
2022. dec. 3. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!