Hogyan aludjak reggel sokáig?
Figyelt kérdés
Sajnos a korán kelést szoktam meg a munka és a suli miatt. Van valami praktika amivel 10-ig vagy délig is el aludhatok? Nagyon szeretnék későn kelni, de eddig nem tudtam soha a megszokás miatt. Nem kell mennem a héten már dolgozni szabin vagyok most tudnék sokáig aludni...2022. nov. 30. 22:11
1/6 anonim válasza:
maradj fent legalább 3-ig és játssz, gépezz
2/6 anonim válasza:
Ha fel is ébredsz, ne csinálj semmit, csak csukott szemmel pihenj az ágyban. Ez általában segít és visszaalszol. Vagy feküdj le korábban, mert azért a délig alvás sem olyan jó.
3/6 anonim válasza:
Inkább csinálj valami értelmes dolgot. Napi 8-9 óra alvás egy egészséges fiatalnak elegendő. Takaríts, eddzél, rakj rendet, kirándulj, rakj puzzle-t, kössél, önkénteskedj, ültess virágot, tanulj meg főzni vagy varrni vagy olvass, írj verset - csinálj bármit, aminek értelmezhető célja van. Különben elmegy az eszed.
4/6 anonim válasza:
Úristen de irigyellek, mert én meg még délben is alig bírok ki kelni az ágyból. Az elsőre ne hallgass, illetve ne is akarj későn kelni, mert ez egy ördögi kör, nagyon hamar hozzálehet szokni sajnos, hogy egész éjjel fel vagy és napközben alszol. Velem sajnos ez történt, és nem bírok átállni sajnos.
5/6 anonim válasza:
Miért kéne későn kelni? Ha neked erre ráállt a bioritmusod és kipihentnek érzed magad, akkor ne változtass rajta.
6/6 anonim válasza:
Nem kell sokáig aludnod, elég ha csak lustálkodsz még reggel az ágyban. ha megszoktad a korai kelést akkor jobb ha nem rontod el, mert nehéz lesz visszatérned hozzá.
Ha felébredtél akkor csak pihengess az ágyban, előtte nyugodtan menj ki a mosdóba, igyál valamit vagy vidd be magadnak a reggelidet akár. ha nem pattansz ki egyből és kezdesz bele valami feladatba amikor felébredtél akkor akár vissza is aludhatsz ahogy mondták. A lényeg hogy ne erőlködj vele! Olyat csinálj ami örömet okoz. Én néha megnézek pár videót a telómon és arra bealszom ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!