Kiuntatok ti is fiatalon a bulizásból?
17-20 éves koromban jártam kocsmázós-diszkós bulikba nagy társasággal, majdnem minden hétvégén, akkoriban élveztem. Még ma is mosolyogva, nosztalgiával gondolok vissza rá, szép idők voltak azok, kevesebbet stresszeltem, kevesebb volt a gond és mindent sokkal könnyebben vettem, sokat nevettem akkoriban.
Aztán idővel persze én is kiuntam belőle, na meg a közben megismert férjemmel külföldre költöztem, mindenki szétszéledt, és őszintén, ma 30 évesen gyerek mellett 8-kor bealszok, nemhogy reggelig bulizzak :D
De megvan még nehány régi barátunk és a szomszédokkal is jóban vagyunk, de most már inkább kerti partykat szoktunk csinálni.
16-17 évesen még nem nagyon mászkáltam el bulizni. Először 18 évesen ittam alkoholt. Utána végzős gimisként-gólyaként nagyon sokat buliztunk. Mostanra beállt egy normális szintre, inkább a társaságot igénylem és a közös szórakozást. :)
26n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!