Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok többsége mikor vesz...

Lányok többsége mikor vesz vissza a bulizásból?

Figyelt kérdés

Én nem járok bulizni emiatt idegesít az ha egy lány minden hétvégén megy és részegre issza magát. Mindig csak ilyen lányokat fogok ki.

Kb hány évesen vesznek vissza belőle, vagy hagyják abba teljesen?

2022. ápr. 9. 21:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Változó. Van, aki el sem kezdi.
2022. ápr. 9. 21:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, erre nincs közmenetrend, és te meg nem tilthatod ezt meg nekik, próbáld meg elfogadni.
2022. ápr. 9. 22:06
 3/6 anonim ***** válasza:
68%
Vicces, én és a barátnőim nem ilyenek vagyunk, de mi meg normális srácot nem találunk.
2022. ápr. 9. 22:09
 4/6 anonim ***** válasza:
81%

Húszas évek közepére általában be szokott fejeződni a seggrészegre ivás, de innentől kezdődik a nyugisabb kimozdulás hétvégente barátokkal, pl csendesebb bárokba, ahol lehet beszélgetni, együtt lenni.

Aki szeret kimozdulni, az sosem "öregszik bele" az otthon rohadásba.

De az ilyenek nem is hozzád hasonlóakat keresnek, szóval NEM kell velük és a szokásaikkal foglalkoznod. Bőven akadnak olyan lányok, mint #3, velük már alapból hasonló az életviteletek.

2022. ápr. 9. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:
27%

Őszintén?! A legtöbb lány el se kezd bulizni mert jajj mi történhet velem majd azon a bulin?? Megerőszakolnak, bedrogoznak stb-t gondolják. Sokkal jobb volt jó 20 évvel ezelőtt senki nem gondolkodott ilyen hülyeségen! Ha bedrogozták, majd kifeküdte otthon. De sajnos a mai világban mindig ami jó arról sugallják hogy rossz! Ilyeneket hogy tanulj tanulj ne bulizz, már szegény lányok nem is élvezhetik az életet a sok iskolai szarság miatt.

Szóval a mai világban már mindenkit arra buzdítanak sajnos hogy vegyen vissza abból, hogy jól érezze magát!

2022. ápr. 10. 07:40
 6/6 anonim ***** válasza:

"Sokkal jobb volt jó 20 évvel ezelőtt senki nem gondolkodott ilyen hülyeségen! Ha bedrogozták, majd kifeküdte otthon. De sajnos a mai világban mindig ami jó arról sugallják hogy rossz!"

Megkérdezhetem hogy akkor szerinted mi a "rossz"?

Mert szerintem az hogy bedrogozott állapotban megerőszakolnak hatan, az igenis az.

"Ilyeneket hogy tanulj tanulj ne bulizz, már szegény lányok nem is élvezhetik az életet a sok iskolai szarság miatt."

Én élveztem a "sok iskolai szarságot". Szeretek tanulni. Inni meg bulizni, hogy utána kipakoljam a belem, nem. Egy három hónapra bekerültem egy ilyen társaságba, soha többet.

"Szóval a mai világban már mindenkit arra buzdítanak sajnos hogy vegyen vissza abból, hogy jól érezze magát!"

Ha te csak alkoholtól meg bulizástól érzed jól magad, az szomorú.

19/L

2022. ápr. 10. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!