Mikor lehet kiöregedni a bulizásból?
Figyelt kérdés
2010. márc. 13. 01:24
1/2 anonim válasza:
Amikor már egy hétvégén nem mész, aztán rá következő hétvégére megint nem mész, és aztán úgy érzed, hogy ezentúl állatira nincs kedved menni, ha hívnak se. Ekkor kiöregedtél.
2/2 anonim válasza:
Ez nagyon változó. Van olyan ismerősöm aki 26 éves, de állandóan minden hétvégén bulizni jár. Én 14 éves koromtól 16 éves koromig állandóan buliztam. Aztán egyszercsak elég volt. Most 19 éves vagyok, azóta talán egyszer ha voltam szórakozóhelyen. Nem is az hogy kiöregedtem a bulizásból, inkább csak azalatt a 2 év alatt "kiéltem" magam, mostmár vannak fontosabb dolgok amiket a bulizás elé helyezek. Szóval a lényeg, nekem elég volt de mégsem vagyok még öreg:-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!