Hogy kéne valakit kirakni a baráti társaságból
anélkül, hogy ne legyünk bunkók?
Figyelt kérdés
Van egy csak a baráti társaságban, akit soha nem hív senki, de mindig megjelenik. Egyszer részegen el is ismerte nekem, hogy nagyon örül, hogy az életének a része vagyok. A probléma az, hogy sem én nem örülök ennek, se senki más a baráti társaságban. Nincs különösebben bajunk vele, de nem szeretjük ha körülöttünk van. Bunkó vagyok tudom, de nem bírjuk. Hangos, okoskodó, sokat beszél, mármint... Be nem áll a szája és mindig más témáról beszél, mint amiről mi beszéltünk. Nagyon zavaró. De nem akarjuk megbántani sem... De szerintem ez nem lehetséges.
Szia. Én simán megmondanám neki, hogy ez nem az a társaság amit ő keres, meg fog sértődni, de ez van. Velem is volt ilyen. Párszor hozzánk csapódott egy haver ismerőse de nagyon idegesítő volt a srác.. én megmondtam neki kerekperec hogy menjen már innen ez egy jól összeszokott baráti társaság évek óta nem kell ide főleg hogy az összes csajra rá volt szállva. Azóta nem is láttam.🤣
2022. nov. 24. 12:36
2/9 anonim válasza:
Megkell verni.
2022. nov. 24. 12:47
3/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy egy egyetemi szakon vagyunk😅
2022. nov. 24. 12:47
4/9 anonim válasza:
Egy felnőtt emberről van szó.
Első körben rá kell mutatni, hogy a viselkedésének mely pontjai miatt terhes a társasága. Itt kapna egy esélyt.
Aztán ha ezen nem akar változtatni, akkor konkrétan meg kell mondani, hogy ez így nem működik tovább, és hivatlanul a jövőben ne jelenjen meg a közös programjaitokon.
2022. nov. 24. 12:51
5/9 anonim válasza:
De honnan tudja hova kell jönni, ha senki nem hívja?
Egyszerűen úg ykell a talikat szervezni, hogy.. nem hívjátok őt:D Ha nem tudja hova kell menni, hogy jelenne meg? Aztán majd idővel leesik neki, hogy amiket beszéltek, az nélküle történt meg..
2022. nov. 24. 13:14
6/9 anonim válasza:
Szarjátok le legyetek vele bunkók
2022. nov. 24. 15:10
7/9 anonim válasza:
5-ös elég sajnos kirakni egy story-t valamelyik közössèfi oldalra, már látja is, hogy hol vannak és oda megy.. vagy esetleg tudja, hogy hova szoktak menni pl törzshelyek, mi is általában ugyan arra a helyre járunk
1-es voltam
2022. nov. 25. 08:11
8/9 A kérdező kommentje:
7-es. Igen, törzshelyezünk, vagy ha nem, akkor valahogy megtudja... Nem tudom miként xd, de valahogy mindig rájön
2022. nov. 25. 08:19
9/9 anonim válasza:
7, ok, az mondjuk eszembe se jutott, hogy valaki nonstop lejelenti a nagyvilágnak, hgoy hol van:D Nemigazán közösködöm ilyen emberekkel, akik kirakatba teszik a társasági életünket, de végülis ja, létezik ilyen is.
Törzshely. Hm. hátőőő igen, erre így kb a törzshelyváltás a megoldás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!