Fiúk, lányok! Mit gondoltok egy ilyen külsejű lányról?
Figyelt kérdés
170 cm magas, hosszú barna, de kócos haja van, gyakran a szemébe lóg, általában sötét ruhákat hord, nem sminkel, visel kiegészítőket (nyaklánc, gyűrű, karkötő), de nincs kilyukasztva a füle, a körmei néha ki vannak festve, nem szépek a fogai, egy foga hiányzik is előről , farmert hord, zöld szemei vannak.2022. nov. 20. 23:55
12/17 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszik az ilyen külső, kivéve a rossz fogakat.
13/17 anonim válasza:
Majdnem ugyanígy nézek ki, kivéve, hogy megtanultam használni a fésűt és rendszeresen járok fogorvoshoz.
14/17 anonim válasza:
Szerintem szexi a kócos haj, de így ez azért egy elég generális leírás. A legkirívóbb a hiányzó fog, ami azért valljuk be, hogy gáz, mert közmunkásoknak meg hajléktalan alkeszoknak szokott hiányozni a foguk elöl.
15/17 anonim válasza:
Mégis mennyi időbe telne reggel 2-3 húzással kifésülni a hajat?
A foggal pedig sürgősen kéne kezdeni valamit, spórolni rá, hogy megcsináltassa az illető, így eléggé igénytelen hatást kelt.
Ezeken kívül egy szimpla átlagos, lány.
16/17 anonim válasza:
A fogait mindenképpen csináltassa meg. Lehet, hogy érdemes lenne lenyíratni a haját, ha úgy jól áll neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!