Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Akik büszkék rá hogy soha nem...

Akik büszkék rá hogy soha nem emelik fel a hangjukat, ők ezt miért csinálják?

Figyelt kérdés

Félelmetesek nekem, mert nem ismerem őket. Nem tudom hogyan reagálnak ha mérgesek, mert kontrollálják, és félek ha megtudnám egyszer, abból nem sülne ki semmi jó, mert átesnének a ló túlsó oldalára. Jobb szeretem ha valaki megengedni magának a kisebb hangfelemeléseket, mert akkor megismerem és jobban tudom mit kell csinálni, milyen ember. És jobban bízok benne.

Persze ha valaki ok nélkül emeli a hangját az nem jó, csak pl pár havonta ha adódik valami. Vagy pár évente, attól függ mennyire stresszes az időszak.

Hogy-hogy valaki erre büszke, hogy ő soha?

Vagy ennyire félnek tőle, hogy ha elindul valami nem tudnak leállni?

2022. nov. 19. 13:47
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
De ezt most nem azért írom mert őket akarom megváltoztatni, vagy valami, hanem inkább hogy miattuk alakult ki az hogy félek attól ha valaki hangoztatja hogy Ő aztán soha nem emeli fel a hangját.
2022. nov. 19. 17:08
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
#21 Ez a baj, hogy azt tartod normálisnak, ha "van egy kis ordibálás, kis feszkó, kis veszekedés, kis agresszió", mert szerinted aki mindig képes az érzelmein uralkodni, annak rossz szándékai vannak, meg csak elfojtja, és egyszer majd robban és bántani fog téged. Fel kéne ismerned, hogy ez teljesen fordítva kéne hogy legyen, és nem normális, hogy félsz a higgadt emberektől.
2022. nov. 19. 17:13
 23/37 A kérdező kommentje:

Igen, biztos. Emiatt a két ember miatt félek. Olyan higgadt embert még nem ismertem, aki bírja a feszültséget, és nem esik át a másik oldalra, vagy nem gonoszkodik. Van egy jóbarátom, ő mindig azon panaszkodott, hogy ő milyen higgadt, de valaki a társaságból, egy haverja meg hisztizik. Direkt hergelte, Na, ő se lett jó példa. Nem tudok szélsőségesen és büszkén higgadt, jószívű embert a környezetemben.

Csak olyat aki játszmázik.

Jó lenne megismerni olyat aki nem tartja magát emiatt sokra.

Amúgy tényleg nem a cigánykodásról beszélek, az gáz, hanem az elfogadásról. Ahol nem kell azonnal letorkollni valakit egy minimális érzelem miatt.

Akiket ismerek hogy jószívűek, kellemes társaság, néha higgadtak néha kicsit kiabálnak. Olyat nem ismerek aki mindig higgadt és mégis minden rendben van vele.

De lehet hogy ez csak véletlen.

2022. nov. 19. 17:19
 24/37 anonim ***** válasza:
95%
Én sokat idegeskedek stresszelek de sosem szoktam ordítozni. Se otthon se máshol. Nem fojtom el, egyszerűen nekem nincs rá késztetésem. Attól meg megélem a dühöt/frusztrációt,hogy nem üvöltözök. Az üvöltözést elég primitívnek tartom egyébként, a környezetnek semmi köze az illető dührohamához, vonuljon el ha üvölteni akar.
2022. nov. 19. 19:04
 25/37 A kérdező kommentje:

Persze igazad van borzalmas ha valaki a környezetére ráragasztja a hangulatát ami akkorra már felrobbant.

Mondjuk olvasni azért megtanulhatnál, ne haragudj ezt nem tudom finomabban mondani. Pont arról beszélek hogy néha a túl higgadt emberek egyszer csak átcsapnak ordításba és dührohamba. Pont az lenne jó ha azok akik direkt lefojtják magukban, pl mondanának néha 1-2 minimálisan emelt hangú mondatot, és nem azonnal a világ legnagyobb balhéjával kezdenék az erőltetett higgadtság után.

Ami nekem tetszik, az a jókedvű hangfelemelés, nem tudom máshogy fogalmazni. Amikor még nincs gond, csak történt valami és lereagálja a legszentebb hangtól 1-el hangosabban, érted? De van akinek ez se fér bele, és néz rá hogy mi ez az engedetlenség (pl szülő).

2022. nov. 19. 19:43
 26/37 A kérdező kommentje:

"Attól meg megélem a dühöt/frusztrációt,hogy nem üvöltözök"

És hogy éled meg a nagy dühödet?

Mert remélem nem a családodat készíted ki. Érted. Jobb ezt letisztázni.

2022. nov. 19. 19:46
 27/37 A kérdező kommentje:
Próbáld úgy elképzelni, hogy 1-10 skála, halk hang 1-es, higgadt hang 2-es, üvöltés 10-es, és amiről én beszélek az a jó kis normális 3-as, ami jólesik, és megengedi a "főnök" is.
2022. nov. 19. 19:50
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

25 én csak az alap kérdésedet olvastam el a több oldalon futó további fejtegetéseidet nem. Erre reagáltam.

26 úgy élem meg a dühömet, hogy érzem, hogy dühös vagyok. Nem fojtom el, nem iszom magam tompára,

2022. nov. 19. 19:52
 29/37 anonim ***** válasza:
100%
Folyt köv. ...nem erőltetem magamra se a jókedvet, se a nyugalmat. De nem ordítok és igyekszem másokat a legkevésbé terhelni a saját frusztrációmmal, bár panaszkodni szoktam pár embernek, de nem gondolom, hogy bárkit is kikészítenék, legalábbis nem szokott rám ilyen panasz lenni.
2022. nov. 19. 19:54
 30/37 A kérdező kommentje:
Ügyes vagy akkor és őszinte vagy magadhoz :)
2022. nov. 19. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!