Újabban a legtöbb boltban miért nincs az eladók 99%-nak semmi áruismerete, szakértelme, illetve a többség miért olyan depis hozzáállású?
Figyelt kérdés
2022. nov. 16. 21:25
11/19 anonim válasza:
Na, a 9-es jól alátámasztotta a mai helyzetet és az ilyenek miatt romlik a kereskedelmi színvonal és bélyegzik meg a rendes dolgozókat.
De tuti, hogy megnyerő volt, azért vették fel.
Bár kvára nem érdekelte a dolog, meg utálta a vevőket, de az ugye nem lényeges...
12/19 anonim válasza:
Ez van, dolgozz akkor te minimálbérért és bájologj a vevőkkel érte, ha ennyire csábít :)
13/19 anonim válasza:
Dolgoztam úgy műszaki boltban, hogy kizárólag azért vettek fel, mert mindenki felmondott és azonnal tudtam kezdeni. Egy-két dologhoz értettem, a többivel kapcsolatban meg puff, bedobtak a mélyvízbe, hogy ússzál paraszt. Régebben volt legalább egy 2 hetes képzés, hogy nagyjából tudja az ember, merre áll arccal az üzletben, mostmár semmi. A vezetők sem tudják irányítani az üzletet, sok helyen szanaszét lopják az egészet (saját tapasztalat, nem egy üzletben dolgoztam már, pont a fentieket nem vette be a gyomrom). A legjobb, hogy az egyik vezető megjegyezte egy reggeli meetingen, hogyha valaki lelkiismeretes, az vonuljon be papnak.
14/19 Darius- válasza:
Én is kérdeztem oket elégszer, amikor nem tudtam a pontos nevét valaminek. Probaltak segiteni, odamentunk és megnéztuk majd megkerult. Kibogoztuk mi kellett.
Engem a raklapok zavarnak. Mindig arrébb nyomom oket a sarokba.
15/19 anonim válasza:
"ha valaki lelkiismeretes, az vonuljon be papnak."
Ez jó! :D
16/19 anonim válasza:
Milyen kinézetről beszéltek szerencsétlenek, jártatok ti valaha boltokban vagy csak otthonról rendeltek pizzát? :D
Nem tudom hol éltek de én azt látom, hogy az eladók 90%-a nem éppen az a Topmodell alkat :D
17/19 anonim válasza:
Mert betanitott melo es szarul fizet. Mit varsz?
18/19 anonim válasza:
16: nem tudom, hogy te akkor hova jársz, de a kivétel csak erősíti a szabályt! :D
19/19 anonim válasza:
szakmunkás, betanított munkás mind ilyen droid élet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!