Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A depresszió gátolja az...

A depresszió gátolja az embert hogy társsaságba menjen?

Figyelt kérdés
Egyszerűen néha nem bírom elviselni őket, kb elmenekülnék néha, fél óra beszélgetés leszív. Egy ember volt akit hosszú évekig elviseltem magam mellett de már az ország másik végében élek, dolgozni költöztem el kelet magyarországról nyugatra. Itt elég rendes a közeg, rendes ember a munkások jó része szóval nem velük van baj, csak ugye az embert mindig éri valami ami visszalöki az árokba ha már kezd jobban lenni.. 22/f
2022. nov. 16. 09:52
 1/7 anonim ***** válasza:
29%

Mint tapasztalod...

Mi a kérdés?

2022. nov. 16. 10:04
 2/7 anonim ***** válasza:
43%

Igen, mint le is írtad:D

Tessék menni pszichoterápiára, az segít!

2022. nov. 16. 10:09
 3/7 anonim ***** válasza:
21%

Igen gátolja.

Jó neked így, vagy tervezel változtatni?

2022. nov. 16. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Rájöhettél volna, hogy igen, a hozzáállásoddal van a baj:

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..

2022. nov. 16. 10:29
 5/7 anonim ***** válasza:
A depresszió szinte mindenben gátolja az embert.
2022. nov. 16. 11:05
 6/7 A kérdező kommentje:
2.Vároom az időpontom mert hosszú a sor. 4. Azóta lecseréltem a munkám és egymagam élek, legalább az nem terhel.
2022. nov. 16. 12:21
 7/7 anonim ***** válasza:
28%

Dehogy is, Kérdező! Akik a saját személyes poklukat élik át, azok mind könnyeden, vidáman csevegnek másokkal, mint ahogy te is tapasztalod.

Remélem, hamarosan kapsz segítséget. Magán esetleg nem játszik? Mindenesetre kitartást, lesz még jobb.

2022. nov. 18. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!