A 18 évesek nem használnak már PC-t vagy laptopot? :D
21 éves fiú vagyok, snapchatet ritkán szoktam használni, csak beszélgetni, streakeket meg hasonlókat nem szoktam tolni. és a gyorsabb gépelés érdekében webről használtam a snapchatet, amit kiír a másik felhasználónak is, és egy 18 éves csaj csodálkozott, hogy ki használ snapchatet gépről, elég öreges. :D
Gépen elég gyorsan írok mert a munkám igényli. Öregesnek gondolja valaki, ez miért lehet? :D Hogy lehet egyáltalán csak telefonról használni a dolgokat? Elég kényelmetlennek érezném sokszor.
Én szoktam a gépen netezni és blogolni. Viszont Snapchatem nincsen, de ha lenne is, biztos nem a gépen snap-oznék, ahogy messengert is a telómon nyomkodom.
Gépen és is jobban szeretek írni, ott nem kell a klaviatúrát néznem, a telómon meg nem tudok nem ránézve írni, mert félreütöm.
18/L
én csak pc-t használok, mondjuk nekem nincs snapem meg instám meg hasonló fasságaim
19/f
Csak telorol csinalok mindent. Se laptopom se asztali gepem.
Nem birom az elmaradott embereket. Koraven vagy.
6
hívhatsz engem is nyugodtan koravénnek de nekem a pc 1000x kényelmesebb mint a telefon
Én meg sosem használtam tiktokot, instat, snapchatet, akkor én öreg vagy?
üdv: 23f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!