Elromlott a laptopom. SOS szeretnék most hétvégén venni. Szövegszerkesztéshez,facebook-hoz,neten szétnézésre,tanuláshoz használnám. Nem szoktam játszani.Fogalmam sincs,melyik adat mit jelent. Win10 (akármilyen)/11 jó lenne. Mit vegyek,mire figyeljek?
Uhhhaaaaa...
Szóval:
-Alapból nem is biztos, hogy fel van telepítve a gépre bármilyen operációs rendszer. Sok anélkül kerül a piacra. Persze van olyan, amin van egy pár kattintásos előtelepített változat.
-Office, mint olyan szinte 100%, hogy nem lesz rátelepítve. Maximum töltesz le egy libre office-t.
Konfigurációt tekintve?
-Intel i3,i5 stb vagy Ryzen 3, Ryzen 5.. stb (Minden mást felejts el ami nem ilyen processzorral van szerelve.)
- Memória legalább 8GB
- Háttértár: legalább 250GB SSD
"Win10 (akármilyen)"
Gondolom akkor nincs szükséged a Pro verzióra, mert nem használod vállalati környezetben, ha még tanulsz. Szóval akármilyen.
"Minden mást felejts el"
Ez alatt gondoltam én ilyen Intel N szériás, Pentium, Celeron vagy AMD Athlon szörnyekre.
Illetve még egy dolog:
Én már csak olyan notebook-ot vennék amin van Type-C csatalakozó.
Okés. "Stb.": nem tudom mi lehetne még.
Asus rendben lenne valamelyik típus?
Ez jó lehet?
ASUS VivoBook X515JA-BQ897T laptop (15,6" FHD/Core i3/8GB/512 GB SSD/Win10H), Intel® Core™ i3-1005G1 processzor, Intel UHD Graphics.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!