Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tegnap előtt megittam egy...

Tegnap előtt megittam egy Hellt, azóta nagyon kívánom előtte sose ittam energiaitalt még. Annyira kívánom, már a kávé sem hat úgy mint az energia ital hatott( energia italtól, boldogabb voltam, szinte lebegtem!) Kialakulhatott függőség egytől?

Figyelt kérdés

2022. nov. 13. 08:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Pont az ilyen karotnyelt nyarspolgarok pukkasztasara talaltak ki a nevet, miszerint 'pokoli energiat' ad. A Monster se veletlen, direkt az ajtatoskodo, vasarnapi templombajaros momzillak kedveert lett 'szornyeteg' a neve es karmolasnyom a logoja. Get a life!
2022. nov. 13. 09:49
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

11

Oké.Polgárpukkasztás,figyelemfelhívás...Akkor piacra dobhatnának mondjuk a Big Macben vagy a McDonald's-ban vagy akárhol egy tüzes jó csípős,füstölt sajtos hamburgert;Holokauszt néven.Képzeld el ahogy valaki leadja a rendelését:

-Kérek két Holokausztot.Hozzá egy Hellt meg egy Monstert.

Na az lenne az igazi polgárpukkasztás..

2022. nov. 13. 10:15
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

#12 kevered a szezont a fasz.ommal, mar megbocsass. Tobbmillio ember kiirtasat osszemosni egy artatlan, csak az igazan melyen vallaskarosultak finom kis lelkecskejet serto poennal eleg ordenare csusztatas.

Megprobalom maskepp megvilagitani: ha te a vallasod miatt nem veszel ilyet, az a te dolgod. De hogy en a te vallasod miatt ne vegyek? Hogy' jossz te ahhoz hogy ramkenyszeritsd a sajat hitedet? Tegyuk fel zsido vagyok es nem hiszek a pokolban, akkor is a te pokol-fantaziadat KELL elfogadnom es aszerint elnem, termeket elneveznem?

2022. nov. 13. 10:23
 14/16 anonim ***** válasza:
Én időnként megittam 5 öt is, nemigen lebegetem.
2022. nov. 13. 15:23
 15/16 anonim ***** válasza:
lebegtem'
2022. nov. 13. 15:23
 16/16 anonim válasza:

Placebo hatás.

Mellesleg tök mindegy, hogy kávézol, vagy energiaitalozol, pár hónap alatt olyan koffeintoleranciád lesz, hogy semmi hatást sem fog kiváltani normál még egészségre ártalmatlan mennyiségben. Magyarul aki minden nap kávézik, az szokás, de nem azt a hatást váltja ki mint aki még sose itta régebben. A koffein rendszeres fogyasztása toleranciát okoz, szóval a testre nem fog hatni. Felkelsz, megiszod a kávéd/energiaitalod és átvered az agyad, hogy feldob. Fel is dobna ha 2 hetente innál, és nem fogyasztanál se teát, se csokit.

Energiaital nagy hátránya a finom édes íze és jó illata. Átlagosan 1-másfél presszó kávét tesz ki a koffeintartalma, cukorból meg jobb meg se nézni mennyi van benne.

Én is fogyasztom, de tisztába vagyok vele. Mértékkel lehet, HA egészséges vagy, beleértve rejtett betegségeket is.

2022. nov. 23. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!