Engem miért nem hívtak táncolni?
Nem vagyok egy bulizós tipus, azonban a minap volt egy esemény, aminek részt vettem az after partyján az egyik barátnőmmel. Lényeg, hogy őt legalább öt fiú/férfi hívta táncolni, míg engem egy sem. Eddig átlagnál szebbnek találtam magam, (persze tudom hogy rengeteg szép lány van még a világon, de magam is közéjük soroltam) sokszor random megdícsértek az utcán emberek, kérdezték hogy modellkedem-e, az ismerőseim mind azt mondják hogy gyönyörű vagyok, én is jól érzem magam a bőrömben, és igencsak rosszul esett ez az eset, hogy engem nem hívtak táncolni, kb levegőnek néztek, míg a barátnőmet körberajongták. A barátnőm 168 cm vékonyabb testalkat, barna szem barna haj, én szőke haj kék szem 168 cm homokóra alak. Elsősorban fiúk véleményére vagyok kíváncsi, de a lányokét is szívesen várom.
20 évesek vagyunk mindketten
Ő nem kövér, de gondolom őt el is hívták táncolni.
Szerintem az a te bajod, hogy túl sokat gondolkodsz a külsőségeken :)
Szőke haj, kék szem, homokóra alkat, huhh mit is mondjak.. Senkit nem érdekel. Valószínűleg idegesítő vagy, vgy csak nem tűnsz jófejnek és ez lehet abból ered, hogy fennakadsz a külsőségeken.
Te nem tartasz senkit se csúnyának, de azért minden egyes testrésznek mindenféle formáját tudod és úgy nevezed... Hagyjuk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!