Engem miért nem hívtak táncolni?
Nem vagyok egy bulizós tipus, azonban a minap volt egy esemény, aminek részt vettem az after partyján az egyik barátnőmmel. Lényeg, hogy őt legalább öt fiú/férfi hívta táncolni, míg engem egy sem. Eddig átlagnál szebbnek találtam magam, (persze tudom hogy rengeteg szép lány van még a világon, de magam is közéjük soroltam) sokszor random megdícsértek az utcán emberek, kérdezték hogy modellkedem-e, az ismerőseim mind azt mondják hogy gyönyörű vagyok, én is jól érzem magam a bőrömben, és igencsak rosszul esett ez az eset, hogy engem nem hívtak táncolni, kb levegőnek néztek, míg a barátnőmet körberajongták. A barátnőm 168 cm vékonyabb testalkat, barna szem barna haj, én szőke haj kék szem 168 cm homokóra alak. Elsősorban fiúk véleményére vagyok kíváncsi, de a lányokét is szívesen várom.
20 évesek vagyunk mindketten
Szerintem a barátnőd azt hazudhatta nekik, hogy pasid van.
23F
Ezer meg egy oka lehet. Van ami számodra negatív csengésű, van ami igazán pozitív lenne. Melyiket szeretnéd hallani?
Szerintem amúgy nem lényeg. EZ egy eset. Így alakult, majd legközelebb táncolsz. A csúnya ember általában műveletlen és igénytelen, ezt nagyon jól látod.
Ha a másik lány nem volt elegánsan öltözve, akkor lehet a megjelenésed tántorította el őket. Túl komoly voltál nekik az adott szórakozóhelyhez.
6/7
60-61 kg vagyok. 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!