Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A sok bulimániás ember miért...

A sok bulimániás ember miért nem képes elfogadni, hogy nem mindenki ugyanolyan?

Figyelt kérdés

Az rendben van, hogy a fiatal(~15-30) korosztály nagy része alig tudja elképzelni az életét rendszeres bulizás nélkül, de miért kell erőszakosan ráerőltetni ezt a felfogást azokra, akik ebből nem kérnek?

Már szabályosan hányingerem van attól, amikor valaki olyanokkal jön, hogy "nem éled ki magad, pedig most vagy fiatal", "meg fogod bánni!!444", "megkeseredett leszel", és amikor elmagyaráznám, hogy engem egész más dolgok ugyanolyan boldoggá tudnak tenni, mint - gondolom - mást mondjuk a bulizás, akkor olyan érzésem van, mintha alig értene valaki. Két külön világ, és nincsenek közös pontok. Azt látom, hogy ez a többség (legyen szó családról vagy ismerősökről, mindenhol előfordul) az introvertált, magányos tevékenységeket is élvező emberekbe ott rúg bele, ahol csak tud, és sokan tényleg keresik a megerősítést, hogy elkönyvelhessék: aki otthon is feltalálja magát, az bizony lúzer, és le kell nézni.

Nekem semmi bajom nem lenne azokkal, akik buliznak, mindenki azt csinál, amit akar, úgyhogy ez a tolakodó, ízléstelen agresszivitás teljesen egyoldalú. Más is találkozik ezzel, vagy csak én? Mi az oka?

2022. nov. 11. 14:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
Sok introvertált érez így, szard le a véleményüket. Csináld azt, ami neked jól esik. Én valahol a kettő közt vagyok, imádok egyedül otthon a hobbimnak élni vagy elmenni kempingezni pár napra. Ugyanakkor, ha a buli olyan, amit kedvelek mindig ott vagyok, követem az érzéseim, semmit nem másért csinálok. 31F.
2022. nov. 12. 20:31
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
28 évesen úgy hogy nem voltam még buliban most nyàron belecsaptam a lecsóba és elmentem a Sziget feszt re egyedül.. A koncert jó volt , nagy nyüzsi de a por és az embertömeg hajnalra màr nagyon lehúzott mert introvertàlt vagyok. Mindenki csak vonaglik ,lökdösődik , a csajok sem voltak olyanok amire érdemes lett volna energiát fektetni. És mikor a kaland utàn mentem haza eszembe jutott hogy az égvilágon semmiről sem maradtam le tinikoromban. A hobbym àltal sokkal több és jobb élményben volt részem mint egy ilyen értelmetlen buliban. Azt tudom javasolni hogy menj el és akkor megnyugszik a lelked ùgy mint nekem . Ne hajtson a kíváncsiság 50 éves korodban mikor màr a családdal kellene lenni
2022. nov. 16. 07:21
 13/16 anonim ***** válasza:
12. Igen, szerintem nagy igénytelenség az egész.
2022. nov. 16. 07:40
 14/16 anonim válasza:
100%
12. Én 16 évesen nagyon el akartam menni bulizni úgy gondoltam valami megváltó élmény lehet. Nyáron elmentem fesztiválozni az egyik barátommal semmi nem volt kb ugyanolyan mintha otthon vagy egy barátommal közösen innánk. De azért örülök mert így kihalt belőlem a mennék bulizni mindenáron érzés.Nem tudom te hogy bírtad ki 28 évig?(amúgy a lökdösődést én is megfigyeltem)
2022. nov. 22. 19:26
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 Azért szilveszteri buliban meg 1-2 hàzibuliban voltam de ilyen nagyobb szabàsú banzàjon nem és úgy voltam vele h egyszer élünk nézzük meg
2022. nov. 22. 20:18
 16/16 anonim válasza:
15. velem az a baj hogy nincs nagy kapcsolati hálóm szóval házibuliba az a 3-4 barát nem nagyon hívna.Másrészt meg szeretem az edm-et ami a fesztiválok jelentős részét kiteszi ezért is inkább fesztivált választottam és hívtam egy barátomat a házibulira való bekönyörgés helyett.Így még jobb is volt megnézhettem a kedvenc dj-eimet élőben berúghattam és pár ramdom emberrel összehaverkodtam szóval jó volt.
2022. nov. 22. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!