Önsajnáltatást eltekintve, mi értelme az életnek ha a világon lèvő összes ember gyűlöl vagy minimum hogy rosz benyomást kellt egy ismeretlenben?
azt még hozzátenném hogy folyamatosan energiátlan vagyok, egyátalán nem számit mennyit pihenek ugyanúgy ostoba vagyok és ez egy olyan ördögi kör ami mindig elveszi az életkedvem.
és képtelen vagyok rutinosan valamit megtanulni csinálni, pl kb 2 hete elkezdtem edzeni és az osztálytársam által ajánlott testépítő anyagot szedni, az első héten képes voltam napi szinten legalább szedni az napi adagot viszont jelenleg már 2. napja hogy egyátalán nem szedem.
Vagy pontosan egy hete elkezdtem francia nyelv alapjait tanulni, az első 4 napban folyamatosan "magoltam" magamba az anyagot végül 2 nap után (ma) végighallgattam kb egy 15perces alapok anyagot és ebből csak az szép hölgyre emlékszem az egészből...
Teljesen bepánikoltam hogy valamilyen szellmi fogyatékos lehetek és ezt nem diagnosztizálták nálam.
Még annyi hogy az pszichológusom szerint mindez a "frusztráció" és egyebek normális én ameddig nála voltam elhittem ezeket a "Nyugtató" mondatokat, csakhogy már arra is gondoltam hogy azt hiszi olyan hülye vagyok hogy ettől örökké vidám leszek, hát nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!