Szerintetek van értelme így ételosztásra járni?
Én régen olyat szoktam csinálni, amikor még Budapesten laktam, hogy megfőztem otthon 4-5 adag foodot, kiporcióztam ilyen műanyag tálakba és elvittem az utcán campelő csöviknek. Így nem kell alkalmazkodni senkihez és visszaigazolást is kapsz egyből a kedvességedért.
Ha van elérhetőséged a csapathoz, előre írj nekik vagy telefonálj, hogy helló, Piroska vagyok, szeretnék beszállni az önkénteskedésbe, ha kellek. Miben segíthetek?
Így megy ez.
#2:
Neked valami csontvelőbetegséged van talán, ami megakadályozza, hogy magyarul leírd az "étel" meg a "tábor" szavakat?
5 XD, megjöttek a boomerek:D Azaz a robbantók:D
Kérdező, szerintem tegyél egy próbát. Mit veszíthetsz? Max lesz pár kellemetlen napod aztán annyi, de legalább elmondhatod, hogy kipróbálad és nem jött be.
De szerintem biztos szívesen várnak fiatalabb segítséget is:)
És te milyen betegségben szenvedsz, hogy nem tudod az "étel" eredeti magyar verzióját használni, ezért csak az elkocsosult megy?
Helyesen évtel.
Még az internet is engem igazol, hogy elmbeteg vagy: [link]
Elég egyértelműen le van írva, hogy évtel helyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!