Ha egy csávó frankón nem néz el, amikor észreveszem, hogy engem néz és zavartalanul néz tovább, akkor ennyire túlteng benne az önbizalom?
Egyszer a metrón olvastam valami ismeretterjesztő plakátot, amilyenek szoktak lenni, építészetről, művészetekről. Majd egyszercsak megszólít az alatta ülő idősebb úr, hogy ismerjük egymást, hogy szakadatlanul őt bámulom? :D
Sz’al nem biztos, hogy a bámulóban teng túl az önbizalom, hanem lehet hogy pont a másik félben, aki azt hiszi, hogy ő a legérdekesebb téma a környéken...
Lehet csak elbambult vagy csak valamit érdekesnek talál benned.
Nem mindegy? Mért intimidáló ha néznek téged?
"Bámulni nem illik"
Főleg ha állandóan néz, valami hátsó szándék lehet mögötte, valamit akar tőled, vagy dugni akar. Zavaró. Foglalkozzon a saját dolgaival.
Lehet, hogy tetszel neki vagy ilyesmi.
De az már tényleg zavaró, ha pl. munkahelyen 8 órából 5-6 órát téged bámul, legyen az bárki, szerintem már beteges.
Benned van az érzés munka közben, hogy "valaki figyel"😳 pszichopata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!