Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek sokat számít...

Szerintetek sokat számít ismerkedésnél, ha a fogam nem szabályos?

Figyelt kérdés

A fogsorom egyik oldala el van torlódva (olyan, mintha azon az oldalt megütötték volna az arcom) emiatt főként felül középről a második fogam nagyon eláll.

Fogszabályzóra még nincs pénzem, mert iskolás vagyok, és maximum csak egyetem után tudnám megcsináltatni, az meg még sok idő.

2022. nov. 9. 15:12
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
31%
Nyilván.
2022. nov. 9. 15:14
 2/20 anonim ***** válasza:
1%
Nem a fogsorod lesz itt a baj, hanem hogy mint írod, fogszabályzóra sincs pénzed. Akkor meg ebből következik hogy nincs BMW-d meg nem nyaralsz a Bahamákon minden évben, ergo körbe fognak röhögni.
2022. nov. 9. 15:21
 3/20 anonim ***** válasza:
20%
Igen. Én mindenképp megcsináltatnám fiatalabb korban, valahogy összeszedném rá a pénzt. Minél idősebb vagy, annál cikibb a fogszabályzó.
2022. nov. 9. 15:28
 4/20 anonim ***** válasza:
12%
#2 Te is vagy aztán egy véleménnyel a nőkről. Gratula!
2022. nov. 9. 15:28
 5/20 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy számít.
2022. nov. 9. 15:50
 6/20 anonim ***** válasza:
10%
Hát ma már egyre inkább gond,ha csúnya az ember foga. A legtöbb embernél kizáró ok. Én világ életemben nem nevettem egy nyugodtat,felszabadultat emberek között. Már csak azt sajnálom,hogy nem vágtam bele fiatalon,tininek. Önbizalommal sokkal sikeresebb lehettem volna.Annyira azért nem drága egy fogszabi. Nézz utána. Szüleid nem adnak rá?
2022. nov. 9. 15:52
 7/20 anonim ***** válasza:
84%
Nem számít. Az emberek többsége nem ez alapjan dönt.
2022. nov. 9. 16:20
 8/20 anonim ***** válasza:
91%
A fogaim szabályosak, mégsem néz rám a kutya se.
2022. nov. 9. 16:31
 9/20 anonim ***** válasza:
Csak ne húzass egészséges fogat
2022. nov. 9. 18:54
 10/20 anonim ***** válasza:
11%
Hány éves vagy? Úgy tudom valameddig ingyenes a fogszabályozás állami helyen, érdeklődj utána. Bár lehet jobb komoly szakembert találni magánban, nekem volt tininek is, meg most 28 évesen is van, bár ez csak éjszakai.
2022. nov. 10. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!