Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Iskolai végzettség nélkül...

Iskolai végzettség nélkül lehet étteremben szakácsként dolgozni?

Figyelt kérdés

2022. nov. 6. 12:15
 1/7 A kérdező kommentje:
Tudok egy 19 éves srácról akinek nincs végzettsége mégis étterembe dolgozik szakácsként. Szerintem tök jó, hogy lehet végzettség nélkül is ott dolgozni, ezt amúgy nem is tudtam.
2022. nov. 6. 12:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet
2022. nov. 6. 12:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha felvesznek persze
2022. nov. 6. 12:33
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Igen. Van akinek bejön, én nem csinálnám
2022. nov. 6. 12:37
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

Az csodás konyha lehet...

Attól hogy valami szakmunka és hobbiból szuperül lehet csinálni, azért nem helyes totál képzetlent alkalmazni.

Max. Pizzaszakàcs, ott nagyjából ugyanazt csinálja naponta, betanulja.

2022. nov. 6. 16:17
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, végzettség csak kevés helyre kell hivatalosan. Pl lehetsz programozó, cad-cam tervező, grafikus, villanyszererő(bizonyos keretek között) hidegburkoló papír nélkül, de papírral biztosabban fölvesznek
2022. nov. 8. 07:25
 7/7 anonim ***** válasza:

"Az csodás konyha lehet...

Attól hogy valami szakmunka és hobbiból szuperül lehet csinálni, azért nem helyes totál képzetlent alkalmazni."

azért nem kell agysebésznek lenni, sokszor többet ér egy gyakorlott laikus mint egy olyan ember csak az elmélethez ért de gyakorlatban megbukik

2023. febr. 11. 02:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!