Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Milyen emberek azok, akiknek...

Milyen emberek azok, akiknek több száz vagy ezer ismerősük van fb-n?

Figyelt kérdés

2022. nov. 6. 10:21
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%

több száz = átlagos

több ezer = társaságok középpontjai, vagy olyan arcok, akik bejelölik a szomszéd falut meg az összes régi iskolatársat pereputtyostul

2022. nov. 6. 10:25
 2/22 anonim ***** válasza:
87%
Nekem 26 éves férfiként csak 400 van, engem nem igazán érdekel, sok csajnak csak azért van több ezer mert férfiak jelölgetik őket!
2022. nov. 6. 10:26
 3/22 anonim ***** válasza:
19%

Nekem 2050 ismerősöm van, régen minden egyes embert bejelöltem a suliból, városból, környékbeli falukból. Sokan vissza jelöltek a jó profilképem miatt.

Amúgy rendes, segítőkész, barátságos, szeretetteljes ember vagyok. Szeretek ismerkedni. 18/L.

15 éves korom óta gyűjtöm az ismerősöket.

Még ezt a 2000 plusszos ismerős számot is kevésnek tartom.

2022. nov. 6. 10:28
 4/22 anonim ***** válasza:
83%

Az én ismerőseimből kiindulva:

Több 100: átlagos.

Több 1000: ismert ember, és/vagy a munkájából adódóan rengeteg emberrel kerül kapcsolatba, és fontos is a kapcsolatok építése.

2022. nov. 6. 10:38
 5/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ismert ember: színész, énekes, műsorvezető, zenész..., vagy akár helyben bármi miatt ismertebb, és őt jelölik be az emberek.
2022. nov. 6. 10:48
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkit bejelöl, és a zömével két szót nem vált egy évben :D
2022. nov. 6. 10:49
 7/22 anonim ***** válasza:
66%
Valószínűleg ők gyakran használják a Facebookot.
2022. nov. 6. 10:50
 8/22 anonim ***** válasza:

A több száz szerintem is inkább az átlagos kategória. Nekem (22/L) valahol 650 körül lehet ez a szám, és túlzás nélkül ismerek közülük mindenkit, pedig semmi extrát nem csinálok. Barátok, rokonok, sulis társak (általános, gimi+koli, egyetem), volt sporttársak. Egész hamar összejön ez.

A több ezresek pedig vagy ismertebbek valamilyen oknál fogva, vagy munka miatt van annyi kapcsolatuk, vagy épp ismerős-gyűjtők.

2022. nov. 6. 11:02
 9/22 anonim ***** válasza:

A több száz szerintem okés, ha bejelölöd minden rokonodat, barátodat, osztálytársadat, meg azokat akikkel már legalább beszéltél élőben.

A több ezres az aki valamilyen módon mindig a társaságok középpontjában van, vagy csak szimplán fűt-fát bejelöl akivel egy iskolába/munkahelyre jár, egy településen lakik.

2022. nov. 6. 11:25
 10/22 anonim ***** válasza:
Több száz még nekem is van, pedig életekben senkit nem jelöltem be, és a rokonaimmal nem is vagyunk ismerősök. Gimis korom óta van facem, azóta volt 5 munkahelyem, 2 egyetemem, könnyen összegyűlik ennyi.
2022. nov. 6. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!