Milyen emberek azok, akiknek több száz vagy ezer ismerősük van fb-n?
több száz = átlagos
több ezer = társaságok középpontjai, vagy olyan arcok, akik bejelölik a szomszéd falut meg az összes régi iskolatársat pereputtyostul
Nekem 2050 ismerősöm van, régen minden egyes embert bejelöltem a suliból, városból, környékbeli falukból. Sokan vissza jelöltek a jó profilképem miatt.
Amúgy rendes, segítőkész, barátságos, szeretetteljes ember vagyok. Szeretek ismerkedni. 18/L.
15 éves korom óta gyűjtöm az ismerősöket.
Még ezt a 2000 plusszos ismerős számot is kevésnek tartom.
Az én ismerőseimből kiindulva:
Több 100: átlagos.
Több 1000: ismert ember, és/vagy a munkájából adódóan rengeteg emberrel kerül kapcsolatba, és fontos is a kapcsolatok építése.
A több száz szerintem is inkább az átlagos kategória. Nekem (22/L) valahol 650 körül lehet ez a szám, és túlzás nélkül ismerek közülük mindenkit, pedig semmi extrát nem csinálok. Barátok, rokonok, sulis társak (általános, gimi+koli, egyetem), volt sporttársak. Egész hamar összejön ez.
A több ezresek pedig vagy ismertebbek valamilyen oknál fogva, vagy munka miatt van annyi kapcsolatuk, vagy épp ismerős-gyűjtők.
A több száz szerintem okés, ha bejelölöd minden rokonodat, barátodat, osztálytársadat, meg azokat akikkel már legalább beszéltél élőben.
A több ezres az aki valamilyen módon mindig a társaságok középpontjában van, vagy csak szimplán fűt-fát bejelöl akivel egy iskolába/munkahelyre jár, egy településen lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!