Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért csinálnak így ?

Miért csinálnak így ?

Figyelt kérdés

Tegnap egész nap a családom és a barátaim is sértegettek. Kétszer sírtam miattuk és kicsúfoltak, és azt mondták haggyam abba a hisztizést. Azt mondják, hogy ami nekem nem tetszik akkor hisztitek, meg imádom őket ugráltatni meg nyafogok. Ez nagyrészben igaz, próbálok rá figyelni de én ilyen vagyok. Nem veszem észre sokszor magam. Azt mondták megbízhatatlan vagyok, hisztis, sértődős. Ezek nagyon fájtak, azt mondták elegük van belőlem és eddig bírták az én játékaimat. Hiába kérem magyarázzák meg és akkor együtt oldjuk meg de csak rázzák a fejüket és tele vannak felém undorral és gyűlölettel. Ma nem szóltak hozzám. Ma reggel meg teljesen levegőnek néztek, megszoktam hogy minden reggel megölelnek, most meg abba hagyták. Azért mert, hogy nem szeretem a fizikai érintést. Ez igaz, nem bírom ha ölelgetnek, simogatnak. De fogták és elvettek tőlem azt a maradékot is. Mikor meg sírtam azt mondták hisztis vagyok, megsértődök azon hogy igazat mondanak.

Annyira fáj amit tettek.

2022. nov. 2. 21:10
 1/7 anonim ***** válasza:
"Azt mondják, hogy ami nekem nem tetszik akkor hisztitek, meg imádom őket ugráltatni meg nyafogok."
2022. nov. 2. 21:22
 2/7 anonim ***** válasza:
60%

Leírtad miért csinálják.

Hogyan tervezel változtatni?

2022. nov. 2. 21:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Szeretnék változtatni, pár barátommal megbeszéltem, hogy bármikor amikor észreveszik, hogy így viselkedek akkor szóljanak kedvesen. Ez eddig működött, szóltak kedvesen, és bocsánatot kértem majd inkább csöndben maradtam. De ők nem szóltak csak eggyik percről a másikra elkezdtek velem kiabálni és olyankat mondani amik rám nem is igazak. Egyáltalán nem szoktam hisztizni, erre figyelek mert nem szeretem amikor mások csinálják.
2022. nov. 2. 21:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Úgy érzem lehetett volna az is a kiabálás, sírás, veszekedés helyett, hogy nyugodtan leülünk és kedvesen megbeszéljük. Rengeteg mindent tudatlanul teszek, nem tudok eggyik napról a másikra hirtelen negváltozni de igyekszem és akarok változni.
2022. nov. 2. 21:29
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
Hogyan?
2022. nov. 2. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Miért ők szóljanak?
2022. nov. 2. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:
75%
A változáshoz változtatás kell.
2022. nov. 2. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!