Miért csinálnak így ?
Tegnap egész nap a családom és a barátaim is sértegettek. Kétszer sírtam miattuk és kicsúfoltak, és azt mondták haggyam abba a hisztizést. Azt mondják, hogy ami nekem nem tetszik akkor hisztitek, meg imádom őket ugráltatni meg nyafogok. Ez nagyrészben igaz, próbálok rá figyelni de én ilyen vagyok. Nem veszem észre sokszor magam. Azt mondták megbízhatatlan vagyok, hisztis, sértődős. Ezek nagyon fájtak, azt mondták elegük van belőlem és eddig bírták az én játékaimat. Hiába kérem magyarázzák meg és akkor együtt oldjuk meg de csak rázzák a fejüket és tele vannak felém undorral és gyűlölettel. Ma nem szóltak hozzám. Ma reggel meg teljesen levegőnek néztek, megszoktam hogy minden reggel megölelnek, most meg abba hagyták. Azért mert, hogy nem szeretem a fizikai érintést. Ez igaz, nem bírom ha ölelgetnek, simogatnak. De fogták és elvettek tőlem azt a maradékot is. Mikor meg sírtam azt mondták hisztis vagyok, megsértődök azon hogy igazat mondanak.
Annyira fáj amit tettek.
Leírtad miért csinálják.
Hogyan tervezel változtatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!