Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Normális ha én nem igénylem a...

Normális ha én nem igénylem a társaságot, bulizást?

Figyelt kérdés

Mindig a facebookon látom hogy másik buliznak, most pl Halloweewn-i bulikon voltak sokan. De ez engem egyáltalán nem érdekel. Jobban el vagyok itthon nyugiban, egyedül, mint egy öregember, pedig 25 vagyok még.

Életemben kb 10x voltam bulizni, jó volt, de nem az én világom. Engem lefáraszt.

2022. nov. 1. 10:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%

Na lepontozott a sok élettelen, de ettől még ez az oldal is valahol a társas kommunikáció egy formája.

HA a kérdező és ti sem vágynátok kommunikációra, társaságra, akkor ellennétek valóban otthon magatokkal... :)

2022. nov. 1. 19:51
 12/12 anonim ***** válasza:
#11 nem mindegy mekkora az a társaság, nem jelenti ez azt, hogy mi sose vágyunk a többi emberre, de ahol fizikailag egy helyen kell lenni több emberrel, az inkább riasztó, ezt meg bárhonnan írhatom, a metróról, a Váci utca közepéről, vagy épp otthonról is, ahol teljesen egyedül vagyok :)
2022. nov. 1. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!