Normális ha én nem igénylem a társaságot, bulizást?
Figyelt kérdés
Mindig a facebookon látom hogy másik buliznak, most pl Halloweewn-i bulikon voltak sokan. De ez engem egyáltalán nem érdekel. Jobban el vagyok itthon nyugiban, egyedül, mint egy öregember, pedig 25 vagyok még.
Életemben kb 10x voltam bulizni, jó volt, de nem az én világom. Engem lefáraszt.
Szerintem egy társaság mindenkinek kell, a bulival kapcsolatban meg persze az a jó, hogyha olyanra megyünk, amire szívesen elmennénk.
2022. nov. 1. 10:15
2/12 anonim válasza:
25 évesen rájöhettél volna már, hogy az emberek különbözőek.
Normális.
2022. nov. 1. 10:21
3/12 anonim válasza:
Nem baj, csak később ne sírd vissza!
Én is ilyen vagyok, 26 vagyok.
Más helyek is vannak ismerkedni emberekkel, de azt már ne hagyd ki mert sok jóból kimaradnál!
2022. nov. 1. 10:29
4/12 anonim válasza:
16 éves korom óta rühellem ezeket a süketítően hangos, egyszerre ugrálunk és lóbáljuk a kezünket dolgokat. Semmi kedvem hozzá még részegen se. De van társaságom, akikkel szeretek "bulizni", de velük sem ez a tuc-tucra ugrálunk.
Szerintem nagoyn is normális, viszont arra készülj föl, hogy sokan fognak írni akik szélső-extrovertáltak és hetente járnak hatalmas bulikra, és nem fogják megérteni/elfogadni, ha valakinek ez nem jön be.
2022. nov. 1. 10:35
5/12 anonim válasza:
persze hogy normális, én egyszer se voltam, pedig 25 vagyok szintén, és egyáltalán nem is hiányzik :)
2022. nov. 1. 10:44
6/12 anonim válasza:
Persze, nem mindenki egyforma és nem mindenki ugyanazokat a dolgokat élvezi. Introvertált vagy, ennyit jelent és nem vagy vele egyedül, sokan nem szeretnek bulizni és szívesen csinálnak inkább otthon valami nyugis programot.
2022. nov. 1. 11:21
7/12 anonim válasza:
Számomra mindig fura, hogy valaki arról beszél, nem vágyik társaságra, de azért feljön ide feltenni kérdéseket mert mégis csak keresi a társaságot.
2022. nov. 1. 11:33
8/12 anonim válasza:
7: ennek köze sincs hozzá :) ez nem olyan társaság, sőt ez nem is társaság. Ez egy anonim felület, ami csak mondatokból és szavakból áll :D
2022. nov. 1. 11:43
9/12 anonim válasza:
Normális dolog. Nem kell megfelelned senkinek. Ha nem akarsz társaságba járni, akkor ne tedd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!