Hogy ismerkedjek meg egy csoporttársammal?
Kezdve mondjuk a korotokkal, hogy milyen viszonyban vagytok/voltatok eddig, beszéltetek-e már valaha, bármi közös múlt, vagy csak látásból ismeritek egymást, milyen szakra/órákra jártok közösen mondjuk, vannak-e közös ismerőseitek?
Pl.
Milyen szakra jártok? Vannak esetleg kisebb gyakorlati fogalalkozások, ahol közelebb kerülhetsz hozzá? (Nem pl. a nagy előadótermi előadások)
Egyébként komolyat szeretnél tőle, első nekifutásra is?
Hát ebben valóban benne van a lehetőség, hogy ő már komoly elköteleződésre vágyik az újdonsült párjával. A kérdés az hogy, ha komolyabbra fordul a dolog, akkor te is tudnál-e úgy tekinteni erre, hogy bizony komoly és hosszútávú lehet köztetek a dolog?
Te mennyire vagy gyakorlott a kapcsolatokban? Mert egy ennyi idős emberhez már úgy kellene hozzáállni ismerkedéskor, hogy a saját szándékaid is ismered vele kapcsolatban, hogy azok lehetnek tényleg komolyak-e, vagy csak valami lazább "ismerettség". Ha érted.
A zh-n nem lehet, hogy csak lesni próbált, mert gondolta, hogy te tudod az anyagot? :D
Nincs “dugópajtim”, senkivel nem vagyok barátság extrákkal kapcsolatban. Nyilván a szándékaim is komolyak lennének, de lehet előbb azt kéne kiderítenem, hogy mondjuk házas-e, van-e gyereke.. csak ezek az infók nem állnak rendelkezésemre.
A zh-hoz visszatérve, gondoltam erre én is, viszont 4 ülésenként ültünk, ráadásul elfordítva tartom a lapot íráskor szóval már először rá kellett volna jönnie, hogy reménytelen lesz a puska. :D A másik oldalán ülőre nem nézett, mert arra nem fordította fejét, na, de ki érti a férfiakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!