Mi a véleményed a Tik-tokról? Szerintem kezd egyre izgalmasabb lenni.
Figyelt kérdés
2022. okt. 31. 16:51
11/23 anonim válasza:
#9 persze, elhiszem hogy ilyesmi is van, de sajnos ezek nincsenek többségben, illetve tudom jól, hogy az az oldal is képes függőséget okozni, azokra pedig sajnos hajlamos vagyok, így jobb inkább elkerülni :)
12/23 anonim válasza:
#11 én a haszontalan tartalmakat kb 2%-ra tippelném, persze mem erőszak, hogy nézd, használd, de az infóid is hiányosak róla, ha ilyennek látod.
13/23 anonim válasza:
Amúgy mi van fenn ezen, ami a youtube-on nem elérhető?
15/23 anonim válasza:
A véleményem a TikTok-ról, hogy addiktív.
Hála az égnek én mér az a YouTube-os generáció vagyok, akinek a videó ideális hossza 12 percnél kezdődik, így kimaradok a TikTok minden hátrányos hatása alól.
Sajnos nem nagyon érdekelnek az amatőr tartalommegosztók, Instagramon sem követek olyanokat, akiket nem ismerek, mert ilyen szinten nem érdekel a világ. A TikTok a mozgóképes Instagram. Kívülről jó látni a közösségi oldalak evolúcióját, de ennek a sodrásából már kikerültem.
16/23 anonim válasza:
Én ma regisztráltam, és már beszippantott. Bár lehet, hogy az újdonság varázsa. Én nem az 1 perces kis videókra mentem rá, hanem a lájvokra. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi ember, még magyarok is ilyen sokan, és természetességgel élőznek, és lehet velük csetelni.Ki tudja, lehet holnap megunom és fel se nézek oda többet.
17/23 anonim válasza:
És az miért jó, hogy lehet egy vadidegennel csetelni?
18/23 anonim válasza:
Sz@r! Alulöltözött 11-13 éves kis ribik mutogatják magukat. Idióták gyülekezete baromságokat beszél. Felháborító, hogy ilyen platform mérgezi a mai fiatalokat.
19/23 anonim válasza:
Fura, de én nem láttam alulöltözött 11-13 éves ribiket a tik tokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!