Magyarországon, mely részen nincsnnek roma emberek?
Nincs ilyen. Falvakban, nagyvárosokban, Budapesten is mindenhol vannak, vannak utcák/kerületek/városrészek, ahol többen, vagy éppen kevesebben.
Nyilván lehet pld. 200 fős sváb falu, ahol 1 ember sincs, de ez nem jellemző.
ajkai vagyok.
Itt van mellettünk Devecser 😀
Ott csak romák élnek.
Sváb falvakban nem igen találsz, meg direkt vannak olyan települések, ahova nem engednek romákat beköltözni.
Aki ezt a roma kérdést nem érti, az költözzön tényleg olyan faluba, ahol vannak. Állítom ha szélső balos is volt világ életében, pár hónap múlva már náci, horogkeresztes karszalaggal fog a boltba menni.
Az előttem válaszolóknak igazuk van, gazdag részeken kevesebb, de nincs olyan hely ahol egy sincs.
A viselkedésük alapján kellene megítélni őket, azzal sincs gond hogy valaki nem szeretne velük társkapcsolatot, de amikor csak szín alapján cigányozik és ítélkezik valaki az már primitív és rasszista.
Ezt úgy írtam hogy én is tartok az agresszív romáktól és próbálom elkerülni őket, de nem ítélem el a normálisakat! A normális viselkedésű cigányok is megutálják a fehéreket mert rasszista világot alakítanak ki körülöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!