Vannak itt olyanok, akik nem járnak szórakozni, se
kikapcsolódni sehova? Csak a suli/munka, aztán haza mennek
és ennyi? 25/L
Figyelt kérdés
Régen 10-en évesen (de még 23 évesen is csak ritkán) anyum soha nem engedett el a barátaimmal kikapcsolódni, pedig nagyon vágytam, de most meg már nem is akarok, elment a kedvem ettől. Gyakran hívnak barátok, ismerősök kikapcsolódni, kirándulni stb, de már a közeli boltba sincs kedvem lemenni. Amint haza jövök a munkából, semmi más nem érdekel, csak az, hogy otthon legyek. Hétvégén se megyek sehova, inkább ülök otthon és sorozatozok, sörözgetek, macskázok, sütök-főzök. Más is van így?
Én is így vagyok, csak nekem nincs is kivel mennem.
Ha téged hívnak, akkor menj!
N
2022. okt. 28. 20:18
12/19 anonim válasza:
Otthon szórakozok és kapcsolódok ki.
2022. okt. 28. 20:19
13/19 anonim válasza:
Vannak. Nem vagyok kíváncsi az egyre inkább önimádó, önző, érdek-vezérelt átlagemberekre.
2022. okt. 28. 20:52
14/19 anonim válasza:
"Nem vagyok kíváncsi az egyre inkább önimádó, önző, érdek-vezérelt átlagemberekre."
Pár megjegyzés:
1. Nem csak az lehet önző önimádó érdek vezérelt, aki bulizik, hanem akár az is aki csak otthon ül.
2. Nem minden ember ilyen, de nyilván egyszerűbb kizárni az összeset.
3. Nem csak emberek léteznek, ezer más dolog lehet amiért jó kimozdulni.
2022. okt. 28. 21:11
15/19 anonim válasza:
Jelen. Lenyomom a melót, elmegyek boltba(ha kell), aztán éjjelig sorozatot nézek.
28/F
2022. okt. 29. 00:00
16/19 anonim válasza:
én is ilyen vagyok (25l)
munka aztán bolt, főzés, netflix, macskázás, olvasás, PS5
néha átmegyek tesómhoz hétvégére (másik városban él, 20perc kb busszal)
vagy az egyik barátnőm jön át játszani, dumálni
2022. okt. 29. 11:22
17/19 A kérdező kommentje:
Én méga boltba is fülhallgatóval megyek, hogy kizárjam a külvilágot.
2022. okt. 29. 12:36
18/19 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy én is ilyen vagyok és bizonyos szempontból érzem káros hatásait. 100% home officeból dolgozok, egy nagy házban élek, minden úgy van berendezve ahogy nekem jó, még az edzéseimet is itthon tudom le. Ha valami kell, általában futárszolgálattal rendelem, a bio élelmiszereket is házhoz hozzák nekem. Ha munka és az edzés megvan, akkor olvasok, filmeket nézek, kertészkedek és egyéb hobbikat találok magamnak, de ugyanígy érzem hogy kb semmi kedvem kimozdulni otthonról. 29/F
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!