Férifiaktól miért csinálnak ilyet?
Figyelt kérdés
Miért néznek (fordítják a fejüket) egy ismeretlen nő felé többször is, amikor egymás mellé kerülnek? Okokra, motivációra lennék kíváncsi.2022. okt. 28. 17:13
1/14 anonim válasza:
Szkennelik az agyukba vizuálisan
2/14 anonim válasza:
Istenem, már megint ilyen hülye "rámnéztek, ugye ez jelent valamit" tinilány hülyeség. Nem, nem szerelmes beléd mindenki, aki feléd néz.
3/14 anonim válasza:
Jaj hát ne mond már :) egyértelmű, hogy az a bizonyos férfi már a közös jövőjüket tervezgeti :D
6/14 anonim válasza:
Na b+ már a fejemet se mozdíthatom anélkül hogy valami csajszi aszigyje hogy akarok tőle valamit
7/14 A kérdező kommentje:
A többszörön van a hangsúly. Ha valamire x3-x4 ránézel, akkor annak csak van valami oka, hacsak nem szellemi problémákkal küzdesz.
2022. okt. 28. 18:20
8/14 anonim válasza:
Nem, nincs. Neked át kell lendülnöd azon, hogy azt hiszed, ha rád mertek nézni, akkor már odáig is vannak érted. Szinte minden fiatal csajnak van ilyen időszaka, hogy őt minden pasi nézi és mind vele foglalkozik.
Mondjuk ismered olyan középkorú nőt, aki még mindig ezen a szinten van, csak ő még azt is beleképzeli, hogy minden pasi el akarja rabolni, mert ő annyira jó nő és annyira különleges.
9/14 A kérdező kommentje:
Írd már le, hol írtam bármit is, hogy mit hiszek meg mit nem, hogy miért néz. A sima motivációra vagyok kíváncsi, hogy pl te személy szerint miért csinálsz ilyet, ha csinálsz. Elhiszem, hogy sz.r a közoktatás, de tényleg nem gondoltam volna, hogy ennyire, hogy ennyi ember nem tud értelmezni egy faék egyszerűségű kérdést, bravo.
2022. okt. 28. 20:57
10/14 anonim válasza:
Tudjuk jól, miért kérdezted, mert napi 10 ilyen kérdést írnak ki kiscsajok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!