Hogyan töltitek a vasárnap délutánotokat, estéteket?
Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 16:00
11/21 anonim válasza:
Hallgatom az idegbeteg anyám zörgését,csapkodását,morgását.
Nem tud nyugton maradni,állandóan tesz-vesz.
12/21 anonim válasza:
Edzeni voltam és takarítottam, és azon agyalok, miért vagyok annyira nimfomán, hogy 1 hónapja szexeltem utoljára és másra se tudok gondolni, csak hogy valaki dugjon már meg xd (Na persze ne akárki, de egy jó pasi jöhetne)
13/21 anonim válasza:
Én szívesen megdugnálak, de félek nem menne. De egy srácot bármikor! ;)
14/21 anonim válasza:
Reggel keltem, elmentem egy rapid sakkversenyre, most értem haza. Most meg készülök majd a következő versenyre ami 4 napos lesz és a jövőhét hétvégén lesz a hosszúhétvégén.
15/21 anonim válasza:
Délután átmentünk a szomszéd városba párommal meg a kutyákkal sétálni. Aztán rendeltünk pizzát, most ettük meg, meg filmezünk, telózunk, pihenünk.
16/21 anonim válasza:
Ugyan azt. Spanok jönnek azt Jack Daniels meg hűtve, magyarok meg dolgoznak 🤣🤣 Szombat meg asszonnyal volt, ma meg egy másik nővel buli közben. Na de látom a válaszokat azért elég jól megy a sorom🤣🤣💸
18/21 anonim válasza:
Gyakorikérdések-et olvasgatok és közben kiwi-s szörpöt iszogatok, de psssz🤫🥝
19/21 anonim válasza:
Délelőtt pihentünk, délután pedig kimentünk kicsit a városba sétálgatni a párommal, random buszoztunk, majd kiültünk a vasútállomásra nézni a vonatokat. Fagyiztunk, vettünk frissen facsart gyümölcslevet. Most este pedig pihenés van, lehet megnézünk egy filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!