Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért irritálnak sok embert...

Miért irritálnak sok embert az introvertáltak?

Figyelt kérdés
Rólam például sokszor azt gondolják, hogy lenézem az embereket, összeférhetetlen vagyok. Pedig mindenkivel egyenként normális hangnemben beszélek, segítőkész vagyok, csak éppen az össznépi események alatt csendesen üldögélek, egyenként beszélgetek bárkivel.

2022. okt. 13. 23:05
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mostanában volt hasonló élményem. Új munkahelyem van, és megkaptam, hogy nem barátkozom, csak ülök, és várom a csodát, pedig nekem kéne nyitnom. Nem igazán tudtam ezt hová tenni, mert előtte mindig mindenhová beilleszkedtem, szerettek, nem voltak konfliktusaim. Úgy tűnik, hogy tényleg csak az extrokat veszik ma már a nagyon kora harmincasok, illetve a fiatalabbak komolyan. Amikor én voltam 22-25 éves, megszólták azt, aki két hét után bratyizott, bizalmaskodott, hangoskodott. Furcsa egy világ van már...
2022. okt. 16. 20:59
 12/13 anonim ***** válasza:
Egyébként nekem ez az egész "azt hittem ilyen meg olyan vagy" dolog annyira szürreális. Ha valaki nem beszél velem, akkor elkönyvelem hogy oké, ez van. Nem kezdek elméleteket gyártani, hogy hú akkor ő biztos ilyen meg olyan...
2022. okt. 16. 23:07
 13/13 anonim válasza:
Ez a cikk már inkább az aspergeresekről szól mint a mezei introvertáltakról.
2022. nov. 5. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!