Ha csak ennyi alapján kéne eldönteni, melyikre tippelnétek?
Figyelt kérdés
A kérdés az introvertáltság és az extrovertáltságról szól. Szeretek emberek között lenni, elég csak egy közegben lennem és sokkal jobban érzem magam, valamint igénylem is a társaságot. Viszont ha valakikkel időt töltök és utána magamra maradok, olyankor megesik, hogy rossz kedvem lesz, akár elfáradok, aztán amint újra társaságba kerülök megint energiára kapok. Miközben emberekkel vagyok sosem kap el a fáradtság, viszont ha sok időt töltöttem egy társasággal és utána egyedül vagyok, akkor hajlamos vagyok kedvetlen lenni. Ezek a tulajdonságok melyik csoportra jellemzőbbek inkább?2022. júl. 23. 22:17
1/6 anonim válasza:
Beírtad már valaha az introvertált szót a google keresőbe?
5/6 A kérdező kommentje:
Azért nem értem, mert ugyanakkor meg zárkózott vagyok és utálok a figyelem középpontjába kerülni, de mégis jobban szeretek emberekkel lenni mint egyedül.
2022. júl. 23. 22:41
6/6 anonim válasza:
Az az extrovertált, aki társaságban töltődik fel, az introvertált pedig, aki egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!