Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hány emberrel érintkeztek?

Hány emberrel érintkeztek?

Figyelt kérdés

Külön lehet bontani. Hány munkatársatok van, ebből hánnyal dolgoztok együtt szorosan?

Vagy: hány emberrel beszéltek naponta, hánnyal váltotok üzenetet, leginkább messengeren?

Családtagokkal tartjátok-e a kapcsolatot, milyen messze laktok egymástól?

Van-e olyan nap, hogy senkivel nem beszéltek élőszóban?

Neveztek-e valakit barátotoknak és ehhez mi kell nektek?

stb.

2022. okt. 7. 09:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"Hány munkatársatok van, ebből hánnyal dolgoztok együtt szorosan?"

0. Itthonról dolgozom, munkatársaim ugyan vannak, de legfeljebb munkaügyben írunk egymásnak, amúgy nem ismerem őket, személyesen soha nem találkoztunk még.

"hány emberrel beszéltek naponta, hánnyal váltotok üzenetet, leginkább messengeren?"

A férjemmel és a két gyerekemmel minden nap beszélek, anyukámmal is gyakra, meg van egy barátnőm, akivel mostanában szinte minden nap. Messengeren beszélgetni nem szoktam.

"Családtagokkal tartjátok-e a kapcsolatot, milyen messze laktok egymástól?"

Tartjuk a kapcsolatot, nem laknak messze.

"Neveztek-e valakit barátotoknak és ehhez mi kell nektek?"

Most épp sajnos azt kell mondanom, hogy nincs egy barátom se. Szomorú, de ez van. Nemrég engedtem el lélekben egy 10 éves barátságot, nagyon hiányzik, de ami nem megy, azt egy ponton túl már nem kell erőltetni. Az a barátnő, akiről fentebb írtam, nem nagybetűs Barát. Kedvelem, jókat tudunk beszélgetni, de nem olyan, mint a régi nagy barátnőm volt. Más meg már ennyire sincs sajnos.

2022. okt. 7. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:

"Hány munkatársatok van, ebből hánnyal dolgoztok együtt szorosan?"

munkatársam 18, osztálytársam elvileg 14. Online tanulok távoktatásban, mellette online dolgozom. Mtársak közül 3-mal dolgozok együtt szorosan ha projekt van.

"hány emberrel beszéltek naponta, hánnyal váltotok üzenetet, leginkább messengeren?"

Mikor hogya. van amikor 0, van amikor tizen sok. Sosem telefonálok, utálok telefonálni, mindig üzenetet írok. Egyszerűbb is, mert akkor válaszolnak amikor akarnak/ráérnek. telefonnal meg bele van minden fél kényszerítve egy adott időbe, ami nem mindig jó.

"Családtagokkal tartjátok-e a kapcsolatot, milyen messze laktok egymástól?"

Konkrétan otthon élek, anyukámmal kettesben. Nagy a ház, bőven elférünk.

"Van-e olyan nap, hogy senkivel nem beszéltek élőszóban?"

Nincsen, mindig van, hogy valakihez hozzászólok, vagy hozzám szólnak.

"Neveztek-e valakit barátotoknak és ehhez mi kell nektek?"

Igen, van két fiú barátom és van egy lány barátom, akikre mindig számíthatok, mindenben segítenek, mindig ott vannak és törődőek. Természetesen én is ilyen vagyok velük.

20F

2022. okt. 7. 10:42
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hány munkatársatok van, ebből hánnyal dolgoztok együtt szorosan?

20-40 munkatársam van naptól függően, akikkel együtt kell dolgoznom, de ennél több a kollégák létszáma. Akikkel folyamatosan kontaktolnom kell, az kb. 15-20, ebből 2 fő van, akikkel ténylegesen együtt dolgozom.

Hány emberrel beszéltek naponta, hánnyal váltotok üzenetet, leginkább messengeren?

Jobb esetben max 1-2 fővel chatelek.

Családtagokkal tartjátok-e a kapcsolatot, milyen messze laktok egymástól?

Tartjuk, megyén belül élnek.

Van-e olyan nap, hogy senkivel nem beszéltek élőszóban?

Előfordul. Sokszor élvezem is.

Neveztek-e valakit barátotoknak és ehhez mi kell nektek?

Nevezek. Bizalom kialakulása kell hozzá + rengeteg idő (+ azadott mentális állapotomtól is függ).

2022. okt. 7. 11:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Legjobb barátom, anyum, és 4 munkatásrs. Ez a heti átlag, minden más már ritka, de ezek nagyon frekventáltak. (Legjobb barátommal együtt élünk, anyummal nagyon jó a kapcsoaltunk, a munka egyértelmű).

Boltba nem járok.

2022. okt. 7. 12:28
 5/7 anonim ***** válasza:

Munkatárs:

2-20 között változik, de igazából mindegy, mert a homeoffice állandó.

Egyetemista vagyok, nappalis, bejárok. Kb 10-20 szaktársam van, 10 tanárom, de van átfedés köztük és a munkatársak közt.

Kolis vagyok, 5 szobatársam van. A pasim is kolis, neki is 5 szobatársa van. Majdnem minden nap nála alszom.

Ma eddig 5 emberrel beszéltem messengeren.

Kb 5-8 barátom/barátnőm van, akikben teljesen megbízok akikkel nyugodtan meg tudom beszélni a problémáimat és akikkel tartom a kapcsolatot.

Tartom a kapcsolatot a családdal, gyakran hazalázogatok. 3 órára lakom tőlük tömegközlekedve.

Nincs ilyen nap. Alig van ilyen óra.

21/L

2022. okt. 7. 13:01
 6/7 anonim ***** válasza:
52%

- 18, 6.

- 0 (az egyik megadta a számát, de még nem hívtam)

- Nem, dolgozni pénzért járok be, de van 3-4 ember, akiket kedvelek.

2022. okt. 7. 13:46
 7/7 anonim ***** válasza:
0.
2022. okt. 7. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!