Gólyatáborokba idősebb (30-40 év) csoporttársak hogy-hogy elmennek páran?
Nem tömegesen persze, de így meg extrém fura lehet hogy általában 1 max 2 idősebb van ott.
Az "igazi" fiataloknak akik tényleg huszonéves gólyák, ez nem tök fura?
"Nem értek egyet. Az életbeli problémák nem az életkortól függnek. Ismerek olyat aki 20 éves korára már túl volt családon belüli erőszakon, vagy szülő(k) halálán, vagy súlyos betegségen, baleseten vagy hasonlón. Más meg ennél több évtized alatt se találkozik komolyabb nehézséggel."
kivételeket sok mindenre találni (jó, mondjuk gyereknevelési problémák miatt gyötrődő 10 évest nem fogsz találni)
de egy átlagos 35 éves nem fogja magát jól érezni az átlagos 18 éveseknek szánt programon.
Gólyatábor nem csak nappalisoknak van?
Az én időmben legalábbis úgy volt. Vagy valaki 40 évesen kezdi az egyetemet nappalin? De jó élete van...
#13 nálunk a cégnél van egy olyan pályázat, amivel el tudsz menni nappalira és támogatja. Igaz, az országból csak 3-4 ember tudja ezt bizonyos lécet megugrani és megnyerni a pályázatot.
"De jó életem van" :)
A gólyatábor kötetlen ismerkedések szempontjából nagyon praktikus dolog. Szimplán mert órák között kevesebb időd van erre, ráadásul ha nem mész, akkor valószínűbb, hogy már vannak kis klikkek, amibe nehezebben tudsz bekerülni, mint amikor ott vagy a kialakulásnál. Haverokra meg nyilván szükség van, mert 1, attól még nem fasza egyedül ülni a szünetekben, 2. ha hiányzol valamiért, akkor egy baráttól, havertól könnyebb jegyzetet kérni.
Én pl megszívtam, csak egy embert ismertem meg, aki "praktikussági szempontból" is jól jön, nem csak "hát jó, van kihez szólni szabadidőban", mert csak vele raktak gt alatt egy csapatba, mert csak mi ketten vagyunk ugyanazon a szakpáron (tanáriról beszélünk), és mi ketten sem lettünk öribarik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!