Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A fiatalok körében cikinek...

A fiatalok körében cikinek számít, ha a szüleikkel mennek mondjuk koncertre, vagy vásárolni?

Figyelt kérdés

2022. okt. 1. 10:39
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
Nalam a vasarlas nem okozott anno gondot vele, de bulizni nem mentem volna anyaval peldaul. Persze hala egnek az en anyam igazi anya, es nem egy mupicsa. Szoval problem solved.
2022. okt. 1. 10:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen megyek a szüleimmel is vásárolni, jó közös program. Koncertre a barátaimmal szeretek. Maximum ha másik városban van a koncert és nem a helyi diszkóban, szórakozóhelyen. Szabadtéri, nem diszkós koncertre velük is elmegyek ha úgy van.
2022. okt. 1. 12:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább menjen velük az ember, és ne foglalkozzon azzal, hogy ki mit gondol.
2022. okt. 1. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Koncertekre nem járok, boltba pedig lazán és szívesen elmegyek a szüleimmel, szerintem semmi fura, vagy ciki nincsen ebben. Szívesen megyek velük nyári, Balaton körüli rendezvényekre is, szeretem a közös programokat velük.
2022. okt. 2. 23:06
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt esete válogatja. Attól függ, a gyerek milyen (pl. olyan társaságba jár-e, ahol kicikizik, ha a szüleivel együtt van, vagy ő maga ilyen "fú, de cikkkki, ha valaki a szüleivel megy, tiszta dedó", vagy nem) és a szülő milyen. Én pl. nem szerettem régen a szüleimmel vásárolni eg koncertre menni - vásárolni azért, mert le akarták nyomni a torkomon a szerintem még most, felnőtt szemmel is borzalmas ízlésüket (azaz nem az volt a baj velem, hogy ízléstelenül vagy k...san akartam volna öltözni), fikázták az ízlésemet, korlátozni akartak... rendezvényekre meg csak azért kísértek volna el, hogy felügyeljenek, savanyú pofával, amire még ránézni is rossz. Közben meg volt olyan barátnőm, akinek fiatalos, jókedvű, kedélyes szülei voltak, akikkel öröm volt ide-oda menni, fiatalos programokra, nem úgy álltak ott, mint akinek a fogát húzzák - és emellett tényleg figyeltek is ránk, nem p...skodtak / piáltak. Ilyen szülőkkel örömmel mentem volna bárhova.
2022. okt. 3. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!