Furcsa/udvariatlan dolognak számít ez?
Lehet valaki azt szokta meg, hogy "mindig amikor tesz-vesz, háttérben megy a tévé vagy szól a rádió".
Szerintem ez csak ennyi.
Nálunk mindig megy a tv. Ha jön valaki akkor is. Max le van halkítva. Most arra gondolhatsz, mekkora paraszt vagyok. Hát nem, kisgyerekes csalad vagyunk, kisgyerekes rokonokkal. A gyerekek nem mindig értékelik a felnőttek beszélgetését. Istenem, na, bomm, nézhetik, ha unják magukat. Jobb, mint, hogy nyavajogjanak.
Ha mi megyünk valahová, akkor egyaltalán nem zavar. Mivel nem kussban ülünk és azt bámuljuk... Olyan, mintha rádió szólna. Mindig van valaki aki szereti a háttérzajt. Attól még nem kell odafigyelni rá. Fogadnék, higyha rádiót hallgtsz munka közben akkor 90%-át meg sem hallod. Ez is pont olyan. Ha emiatt hanyagolod az ismerősöket, na az már tényleg bunkóság.
Engem jobban zavar amikor leülnek az ismerősök és ahelyett, hogy beszélgetnének a telefonjukat nyomkodják.
Én gyűlölöm a TV, rádió stb. háttérzajt, így az én otthonomban ezek nincsenek bekapcsolva. Más viszont azt tesz az otthonában, amit csak szeretne. Ha túl hangos, megkérem, hogy halkítsa le egy kicsit.
Önmagában nem bunkóság, az, ha emiatt nem figyel rám már bunkóság (pont mint a telefonnyomkodás), ha ilyen van veszem a lapot és nem megyek többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!