Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van más is aki nem megy...

Van más is aki nem megy egyáltalán bulizni így péntek este, se hétvégén?

Figyelt kérdés
Fiatalokra vagyok kíváncsi. Ti miért nem mentek? Nem érzitek úgy, hogy kimaradtok valamiből? Nem érzitek magatokat magányosnak, mert én igen

2022. szept. 23. 23:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen egyszer voltam buliban, illetve szórakozóhelyen (szalagavatós osztálybuli), ez pedig bőven elég volt ahhoz, hogy felmérjem, nagyon nem nekem való dolgokról van szó. Nem is hiányzik, azt pedig főleg nem érzem, hogy kimaradnék valamiből. Ilyen helyeken úgysem az érdemi dolgokról csúsznék le.

Vannak barátaim, mégis hétvégente elő-előfordul, hogy magányos vagyok; barátnőim nem igazán érnek rá és/vagy túlzás nélkül az ország másik végén élnek már. Illetve párom sincsen. Ez nem olyan magány, amit a bulizás oldana meg.

2022. szept. 24. 11:26
 12/12 anonim ***** válasza:
Valaki valamerre holnap? :D
2022. okt. 14. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!