Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Debrecenben melyik szórakozóhe...

Debrecenben melyik szórakozóhely/bár/kocsma a legjobb?

Figyelt kérdés
Ahol kulturált emberek vannak, inkább fiatalok, lányok is nagy számban, és lehet akár ismerkedni. Nem ilyen alja helyre gondolok, ahová lerészegedni járnak, nyilván alkohol ha van az jó, csak nem tipikus versenyivós alkesz kocsmára gondolok, hanem ha lehet így fogalmazni, elit helyre (csúnyán fogalmazva sznob), vagy ha nem is elit, többnyire egyetemisták vagy fiatalok járnak oda. Milyen helyeket tudtok erre a célra?

2022. szept. 22. 12:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
És én kimondottan elitebb helyet keresek, ami drága inkább, mert sajna ez szűri a vendégeket, ezek szoktak kulturáltak lenni általában.
2022. okt. 1. 21:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Az Ibolya nem rossz hely. Én kedvelem. Fele-fele a nemek aránya többnyire, néha nagy a tömeg, főleg péntek este, de társasággal elég fun hely. Egy csomó tök random beszélgetésben volt részem.
2022. okt. 10. 22:01
 13/13 anonim válasza:
Az Ibolya szerintem egy nagyon jó hely. Olcsó (300-400-ért tudsz már sörözni és 250 egy kacsa), de teljesen kulturált, mivel olcsósága miatt tele van egyetemistával, főleg hétköznap. A hely kulturális és értelmi színvonala az este előrehaladtával növekszik, mivel este 10-11 után szinte csak egyetemisták szoktak lenni. A nemek aránya is általában kiegyenlített.
2023. márc. 11. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!