Debrecenben melyik szórakozóhely/bár/kocsma a legjobb?
A Víztoronytól a Krúdyig, a Next-től a Pálmáig bármelyik a Nagyerdőn, a belvárosban meg se szeri se száma.
Én pl. ilyet nem is ismerek:
"Nem ilyen alja helyre gondolok, ahová lerészegedni járnak, nyilván alkohol ha van az jó, csak nem tipikus versenyivós alkesz kocsmára gondolok"
Melyek ezek?
Akkor pl. Svejk, Ibolya, belvárosban a Drazsé bár is ilyen?
Kint a Pikolo pl. nekem érdekes volt finoman szólva is a Kassain. Nem is kommentálom inkább részletesebben.
Hát én ezekbe nem járok, nem tudom milyenek. (nem is tudom hol van a Svejk vagy a Drazsé?)
Amelyeket leírtam az 1-ben azok normális helyek. Nem olcsók ugyan, de pl. rengeteg egyetemista is meg tudja fizetni.
Pontosan: az új ház alatt.
Ha igyekszel beférsz még - talán...:)
"Ahol kulturált emberek vannak, inkább fiatalok, lányok is nagy számban, és lehet akár ismerkedni. Nem ilyen alja helyre gondolok, ahová lerészegedni járnak"
Ezeknek a kritériumoknak is megfelel? Én nem a kocsmavilág valóságát akarom meglátni, ha elolvastad értelmesen a kérdésem. Képek alapján nem volt túl bizalomgerjesztő amit láttam ezekről a helyekről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!