Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van olyan akció a...

Miért van olyan akció a szórakozóhelyeken, hogy a hölgyeknek a belépés ingyenes?

Figyelt kérdés

Ennyire kevés lány jár alapból, és így próbálják őket becsábítani? A fiúk meg habzószájjal várják, hogy mikor jönnek új prédák?

(egyenjogúság ilyenkor nincs, amikor a nők kapnak különleges bánásmódot? Amikor, ha nem engedem be őt az ajtón, akkor én egy udvariatlan paraszt vagyok? Vagy ha késő éjszaka nincs erőm már minden egyes női ismerősöm hazakísérni? -Félreértés ne legyen, nagyon szívesen hazakísérek párat, de már ne legyen elvárás, hogy ezt nekem KÖTELEZŐ megtennem, mert férfi vagyok...)

2022. szept. 17. 12:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

Mert bevonzzák a férfiakat.

Igen, alapból ennyire kevés járna.

Igen, sok a kiéhezett pasi.

EgyenJOGúság van. Jogilag vagyunk egyenlőek. Ettől még az illem, szokások, hagyományok nem vesztek el teljesen. Jogod van nem hazakísérni vagy nem előreengedni. Udvariatlan, igen. De jogilag megteheted.

2022. szept. 17. 14:08
 12/18 anonim ***** válasza:
47%

"Ha jól tudom alapból több a férfi a földön, mint a nő."

Hát ezt pont rosszul tudtad, mert a nők mindig is többen voltak, magasabb az átlagéletkoruk, magasabb a fiúk körében a csecsemőhalandóság, stb. (nagyjából ezekkel úgy az ötödik osztály környékén szerez ismereteket az átlagember). 1000 férfira majdnem 1100 nő jut.

Rád amúgy férfiként azért van szükség - ha eddig nem voltál vele tisztában - hogy megtermékenyíts a nőt, azután kalap-kabát. :)

Többek között ezért is akarsz az aktuális kérdés lényegét képező szórakozóhelyekre bemenni. :)))

2022. szept. 17. 14:17
 13/18 anonim ***** válasza:
94%
A jog nem egyenlo a marketinggel, se az udvariassaggal
2022. szept. 17. 14:25
 14/18 A kérdező kommentje:
Én nem akarok bemenni a szórakozóhelyre, csak jött szembe egy ilyen fogás fb-n és elgondolkodtatott. Amúgy sem olyan helyeken vadászom én a lányokra
2022. szept. 17. 14:56
 15/18 anonim ***** válasza:
85%

Mert a sok kanos,balhés idióta közé ki a fa.szom akarna bemenni? Főleg pénzért!

Arról nem is beszélve hogy ha nők nincsenek akkor a kanos idióták se mennek ergo az üzemeltetőnek nem lesz pénz!

2022. szept. 17. 15:42
 16/18 anonim ***** válasza:
72%

A szórakozóhelyeknél már csak az internetes társkereső a szánalmasabb: manapság bármelyik férfi fotóból nőt lehet varázsolni pár klikkeléssel és a üzenetekre válaszoló robotprogram már keresi is a pénzt!

A társkeresőn is több a férfi mint a valós női profil!

2022. szept. 17. 15:46
 17/18 anonim ***** válasza:
82%

A fiataloknál kevesebb a nő. Nézz csak meg egy random korfát.

[link]

2022. szept. 17. 15:48
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé átesnek a ló túloldalára azok, akik ezeken kattognak.

Akik meg meg akarják mondani hogyan kit hogy mennyiért engedjen be valaki a saját szórakozóhelyére, az szintén nonszensz.

2022. szept. 20. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!