Miért öltöznek mostanában a fiatalok néninek?
Figyelt kérdés
Rövidre vágott, lépcsőzetes frizura, bő nadrágok, elnyűtt hatású pólók. Miért jó 40-es 3 gyerekes anyukának kinézni?2022. szept. 13. 08:22
11/19 anonim válasza:
Inkább legyen a magasított farmer, mint az a csípőnadrág, ami a 2000-es években volt. Amibe ha leült az ember kint volt a fél feneke.
Amúgy mindenki hordjon, amit akar és amiben kényelmesen érzi magát.
12/19 anonim válasza:
Mert az jon be nekik. Mindjuk nekem nem egy neni ugrik be a formas csajszikrol csak mert elojott egy regi divat. Jobban bejon mint a plazaskrvas.
13/19 anonim válasza:
Nem fogod elhinni, de....talán amiatt mert, mert nem neked öltöznek fel, hanem maguknak :OOOO
14/19 A kérdező kommentje:
Jaj, dehogy öltöznek maguknak. Akkor nem váltottak volna át ezekre a hányás ruhákra, amint megjelentek. :D
2022. szept. 13. 17:02
15/19 anonim válasza:
Van akinek bejon. Ha neked nem az maganugy. Valassz ruha szerint csajt 🤷😀
16/19 anonim válasza:
Akkor én az 1940-1950-es stílusommal milyen vagyok? Őskövület? Mondjuk nekem ez áll jól.
18/19 A kérdező kommentje:
15
Nem vonzódom a csajokhoz, de köszi
2022. szept. 14. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!