Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem megyek sehova a munkahelye...

Nem megyek sehova a munkahelyemen kívül, hogyan lehetne feldobni az életem?

Figyelt kérdés

Nincsenek, és soha nem is voltak olyan barátaim, akikkel eltudtam volna menni ide-oda suli, vagy munka után. Gyerekként kicsit segített a helyzeten az, hogy legalább a szüleimmel laktam, akik néha hozzám szóltak, de mióta elköltöztem tőlük már ez sincs.

Kezdem úgy érezni, hogy egyre erősebb a depresszióm emiatt. Már nem vágyok arra se, hogy beszélgessek emberekkel, nincsen semmi ami érdekelne, nincs motivációm csinálni dolgokat. Szeretnék némi változást elérni, valami "életet" teremteni magamnak, mert most csak a munka az ami értelmet ad a létezésemnek, ami valljuk be, hogy nem egészséges.

Amik nekem eszembe jutottak az a sport, vagy a túrázás, vagy az utazgatás, de egyedül ezeknek sem látom sok értelmét. Talán a sportnak lenne, de az se adna értelmet az életemnek, csak egy plusz elfoglaltságot kapnék.

2022. szept. 10. 19:18
 1/7 anonim ***** válasza:
92%
Most hány éves vagy? Lány, vagy fiú vagy?
2022. szept. 10. 19:34
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Menj színházba, kiállításokat nézz meg, plusz igen, ott a sport, pl. úszás, futás...
2022. szept. 10. 19:36
 3/7 A kérdező kommentje:
20-as éveim elején járok, és fiú vagyok, ha ez számít. A futáson én is gondolkodtam már, azt elfogom kezdeni, de jelen pillanatban annak sem látom értelmét, azzal együtt is üresnek fog tűnni az életem. :/
2022. szept. 10. 19:40
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Ha jó a kapcsolatotok akkor szervezz pár családi programot.

A többihez amiket mondtál meg ne úgy állj hozzá, hogy egyedül semmit se lehet csinálni. Igen is érezheted magad jól, ha egyedül utazol, mozizol, sportolsz stb. és pont ezek a programok alatt tudnál ismerkedni, összebarátkozni remek érdekes emberekkel. Ha bár nincs kedved kimozdulni de érzed, hogy hasznos lenne a mentális állapotodra, akkor igen is mozdítsd ki magad a komfortzónáidból.

2022. szept. 10. 20:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. Pont most olvastam egy cikket, ahol ugyan ezt javasolták, szóval megfogadom. :)
2022. szept. 10. 20:18
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
Örülök ha segítettem. Egy plusz tipp. Néha nem is gondolsz bele hogy mit csinálj mert nincs kedved hozzá vagy hasonló. Olyankor tekints magadra úgy mint egy külső szemlélő és gondold át milyen program vagy teendő az ami a hasznodra válna. Utánna meg ha van kedved ha nincs ütemezd be a “naptáradba”. Például szerdára megveszel egy mozijegyet és ha nincs kedved is elmész. Még az se biztos, hogy jól fogod érezni magadat de a mentális állapotodra pozitívan fog hatni a változatosság. Egyszer csak azt veszed észre, hogy jobb.
2022. szept. 10. 20:34
 7/7 anonim ***** válasza:
87%

Egy ideig en is ilyen voltam. Volt, hogy vartam a baratokra, hogy menjunk el valahova, ok meg szerencsetlenkedtek es az utolso pullanatban visszamondtak mindent.

Nagyjabol annyi idos voltam, mint te, amikor eldontottem: megyek egyedul, ha latni akarok valamit a vilagbol. Igy elkezdtem egyedul utazni, biciklit kolcsonozni, turazni, szinhazba jarni. Turazas kozben mindig lehet talalkozni olyan turazokkal, akik nyitottak es szivesen ismerkednek. Utazasnal meg vegre befele fordulhatsz. Volt, hogy csoportos utazasra fizettem be magam.

Azota rengeteg kaland, vicces eset van a hatam mogott :) es pipalom a bakancslistam :)

Csak batran :)

2022. szept. 11. 12:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!