Utazás közben a velem szemben ülő szinte minden
mozdulatomat lekövette. Miért?
Figyelt kérdés
Kezdjük ott, hogy zenét hallgattam és amikor megigazítottam a fülest vagy a zsinórján hangerőt váltottam, akkor mindig nézett, annak ellenére, hogy nem drámai mozdulatokkal tettem ezeket.
Aztán amerre néztem ő is odanézett elég gyakran ahhoz, hogy feltűnjön. Olyan volt, mintha csinálta volna a maga dolgát, de fél szemmel mindig figyelt volna.
Van egy pszichológia magyarázata. Általában ismerkedési fázisban történik mikor bejön neked az ellenkező nemű.
2022. szept. 7. 23:26
2/9 anonim válasza:
És? Csinált veled valamit? Nem. Akkor mi a probléma?
Azt meg mi honnan tudjuk, hogy mit miért csinált, szerinted médiumok vagyunk?
Am. te is eléggé lekövetted őt ezek szerint, szal kvittek vagytok. ^_^
2022. szept. 7. 23:28
3/9 A kérdező kommentje:
Én nem követtem le, mint ahogy fentebb is említettem elég gyakran figyelt ahhoz, hogy feltűnjön.
2022. szept. 7. 23:31
4/9 anonim válasza:
A tükörneuronok működnek. Például ha néztél valamit, kíváncsi volt, nehogy kimaradjon ő se valami érdekes látványból. Ne tulajdoníts nagyobb jelentőséget, mint ami van neki. Vagyis semmilyet. Hiszen mindketten mentetek a magatok útján egyik jobbra, másik balra, egy szó nélkül.
2022. szept. 7. 23:43
5/9 anonim válasza:
Van egy reklám most a TV-ben egy csatornán, szerintem onnan vette a dolgot. Mókás tud lenni, ha vevő vagy rá, és nem bántó lépések vannak benne.
2022. szept. 8. 06:34
6/9 anonim válasza:
De utálom az ilyen butákat, mint te. Egy ilyen kérdés alatt mindig ezzel jöttök, hogy "te is bámultad őt ha láttad hogy bámul"... Istenem. Az ember észreveszi, ha bámulják, tudod, mert bosszantó :) de te olyan ostoba vagy, nyilvan téged nem zavar.
2022. szept. 8. 06:45
7/9 anonim válasza:
Valószínű pantomímes volt az illető.
2022. szept. 8. 18:41
8/9 A kérdező kommentje:
Valószínű.
2022. szept. 8. 19:59
9/9 anonim válasza:
Valamelyik reggel a buszon egy öreg fószer úgy nézett két általános iskolás lányt...már csak az hiányzott, hogy a nyál kicsorduljon a száján...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!