Nem tudok hajat mosni rendesen, hogyan kéne? Szüleim már hajvágással fenyegetnek amit el akarok kerülni mindenképpen! Több lent.
Figyelt kérdés
Pedig jó sampont használok kétszer át mosom ugy hogy samponozom jó alaposan aztán lemosom majd még egyszer samponozom jó alaposan aztán lemosom megint.
Végén jól megdörzsölöm a hajam még a törölközővel meg ki is csavarom a maradék vizet a hajamból, végül megszárítom. Mi lehet a baj?
2022. szept. 6. 18:56
11/16 anonim válasza:
Lehet a táplálkozásodon kéne valtoztatni, vagy ha tini vagy akkor szimplán a hormonok miatt most a faggyú termelésed fel van turbózva, am valami full egyszerű sampont ajánlok, ami nem zsíros hajra van, mert azok csak szárítanak es erre azzal valaszol a fejbőröd, h még zsírosabb lesz csak, valami kis semmi hozzáadott szilikonos, nem csilivili sampont keress, esetleg krémmánia.hu-n nezd meg mit írnak róla, ott sokszor elég sok tapasztalat van, valszeg meg tudod mosni a hajadat, ha regisztrálni tudtál erre az oldalra;) sok szerencset!
12/16 anonim válasza:
Az utolsó jót ír, lehet a táplálkozásoddal (is) vannak gondok. Dörzsöld át jól a fejbőrödet, ha úgy van, három soron is mosd meg. Egy hajmosás közben is cserélhetsz sampont, hátha az segít. Nekem is gyorsan zsírosodik a hajam, én valami Dr. Organic teafaolajos sampont használok rá. Esetleg próbáld ki, hátha neked is jó. (Illetve, tudom, hogy nem írtad, de használsz rá valami balzsamot vagy kondicionálót vagy bármi hasonlót? Mert ha igen, és esetleg a tövére is rákerül, attól is gyorsabban zsírosodhat.)
13/16 anonim válasza:
WU2, Budget a Sparból. Ezek jók és olcsók.
14/16 anonim válasza:
Használj kénes sampont heti 2x
Nekem bevált
Csökkenti a zsírosodás erejét is
15/16 anonim válasza:
Sampont cseréld és heti 2x mossad, balzsamot ne használj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!