Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek fura vagyok emiatt?

Szerintetek fura vagyok emiatt?

Figyelt kérdés

Fiatal egyetemista lány vagyok. Minden fiatal bulizni jár, isznak, és én egyáltalán nem vagyok ilyen. Jártam már szórakozóhelyen, mert a barátaim hívtak, és nem akartam kimaradni, de nekem ez nem tetszik. Nem bírom az alkoholt,se a tömeget, se a mai magyar előadókat nem ismerem, és ahhoz az egyetlen szórakozóhelyes tapasztalatomhoz is rossz emlék fűz. A szüleim mindig azt mondják nekem hogy ezek a legszebb éveim, menjek bulizzak, de én jobban szeretek sütögetni, olvasni vagy elmenni edzeni. Én igazából így érzem jól magam, mert azt csinálom amit szeretek, és nem szeretnék megfelelni a társadalmi elvárásoknak.De azért ez mégis 1-2 kérdést felvet bennem.

Az egyetemen megismert barátaim inkább bulizósak, kedvelem őket, de nem vagyunk egy hullámhosszon. Jó volt velük találkozgatni a nyáron, mikor társasoztunk, vagy piknikeztünk, vagy bármi ilyen nyugis dolgot csináltunk, viszont mikor különböző klubokba mentek abból inkább kimaradtam. Kicsit rosszul érzem magam emiatt, úgy érzem hogy èn nem vagyok ugyanolyan tagja a társaságnak. A barátkozással egyébként nincs problémám, viszonylag még talpraesettnek is mondanám magam a korábbi énemhez viszonyítva. Próbáltam is hozzám hasonló emberekkel ismerkedni, de már mindenkinek megvan a kis kialakult baráti köre, és a kapcsolatok nagy része elég felszínes.

Van még valaki aki ilyen helyzetben van?

2022. aug. 25. 18:56
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Én olyan voltam. Aztán kb 24 évesen fordult a kocka. Teljes ellenkező irányba. Most bánom a kimaradt éveket.
2022. aug. 25. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:
25%

Nem fura, normális. Téged ezek érdekelnek, a nyugisabb, beszélgetősebb közeget szereted.

Egyetemen azért bulizni mennek, mert ott van a legnagyobb esélye másokkal megismerkedni, haverkodni, minél több embert találni. Vannak más lehetőségek is, de ez a legegyszerűbb.

Ettől még lehet millió másik dolgot csinálni, kitalálni, programot szervezni és hívni rá embereket. Attól hogy valaki bulizni megy, még szerethet olvasni, kikapcsolódni, pihenni, "sütögetni" és egyebek. Nem azt jelenti, hogy csak vedelni lehet vele és hányni a sarokban.

Előítéletes vagy másokkal, az alapján ítéled meg őket hogy milyen szabadidős programon vannak. Úgy töltik az idejüket ahogy akarják és ez igaz rád is. Ettől nem leszel különleges, sem több.

Ezer és ezer olyan ember van mint te, csak meg is kéne kicsit ismerni a másikat, nem csupán ítélkezni.

2022. aug. 25. 19:03
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem állítom hogy aki szeret bulizni, az kizár minden mást amit például én szeretek. Nem is gondolom hogy ettől több vagyok, pont azt érzem hogy kevesebb...A barátaim pedig nyilván azért a barátaim mert jól ismerem őket, vannak közös tulajdonságaink és közös érdeklődési körünk, hisz egy szakra járunk, viszont egyikük sem olyan nyugis mint én. És ahogy írtam is próbálok ismerkedni, és nem első benyomás alatt véleményt alkotni másokról.
2022. aug. 25. 19:15
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

Sose buliztam barataim se voltak sose

40 F

2022. aug. 25. 19:25
 5/8 anonim ***** válasza:
Én is ilyen voltam egyetemistaként :) pár buliba mentem, de inni se volt kedvem, meg úgy az egész nem volt a vilagom. Egyetem után jött a munka, és akkor viszont elkezdett vonzani :) kikapcsolt, meg jó emlekeket szereztem :) most meg a párom barátaival megyünk mindig, a nővérem is hozom mert ő is kimaradt ebből, és így egész jókat szórakozunk, de kb évi 3-4x :) Szerintem te is ilyesmi lehetsz :) Egyébként én kezdetben vegyitettem a kettőt, inkább ilyen tarsasozos/otthon iszogatos dolgokban kezdtük ( meg mindig az a jellemző ) . Az a kettő közt van , így mindkét típus élvezi legalább :) esetleg ezt próbáld össze hozni :)
2022. aug. 25. 19:33
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó, ez szuper ötlet! 😊
2022. aug. 25. 19:50
 7/8 anonim ***** válasza:
5 voltam :) szívesen, remelem bevalik :) azóta kb szokás, hogy mindig új tarsast veszünk a másiknak mikor megyünk, illetve italt/nasit viszünk. Vagy valami ötlettel állunk elő. Ez így évek alatt tok jól kialakult :) És már kezdünk ki öregedni a buli feelingbol is pl az említett barátaimmal. De a végén nézünk egy jó filmet stb, mi alszunk ott vagy ok nálunk, és felér egy bulival :)
2022. aug. 25. 20:29
 8/8 anonim válasza:

Én az életbe nem voltam ilyen helyeken, meg nem is leszek.

Inkább tanulok, ha szórakozok néha akkor elmegyek meccsre.

A barátaim is visszahúzódóak, de mindegyik elég értelmes, nem szól be, nem verekszik és jó tanuló.

18/F

2022. aug. 26. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!