Szerintetek fura vagyok emiatt?
Fiatal egyetemista lány vagyok. Minden fiatal bulizni jár, isznak, és én egyáltalán nem vagyok ilyen. Jártam már szórakozóhelyen, mert a barátaim hívtak, és nem akartam kimaradni, de nekem ez nem tetszik. Nem bírom az alkoholt,se a tömeget, se a mai magyar előadókat nem ismerem, és ahhoz az egyetlen szórakozóhelyes tapasztalatomhoz is rossz emlék fűz. A szüleim mindig azt mondják nekem hogy ezek a legszebb éveim, menjek bulizzak, de én jobban szeretek sütögetni, olvasni vagy elmenni edzeni. Én igazából így érzem jól magam, mert azt csinálom amit szeretek, és nem szeretnék megfelelni a társadalmi elvárásoknak.De azért ez mégis 1-2 kérdést felvet bennem.
Az egyetemen megismert barátaim inkább bulizósak, kedvelem őket, de nem vagyunk egy hullámhosszon. Jó volt velük találkozgatni a nyáron, mikor társasoztunk, vagy piknikeztünk, vagy bármi ilyen nyugis dolgot csináltunk, viszont mikor különböző klubokba mentek abból inkább kimaradtam. Kicsit rosszul érzem magam emiatt, úgy érzem hogy èn nem vagyok ugyanolyan tagja a társaságnak. A barátkozással egyébként nincs problémám, viszonylag még talpraesettnek is mondanám magam a korábbi énemhez viszonyítva. Próbáltam is hozzám hasonló emberekkel ismerkedni, de már mindenkinek megvan a kis kialakult baráti köre, és a kapcsolatok nagy része elég felszínes.
Van még valaki aki ilyen helyzetben van?
Nem fura, normális. Téged ezek érdekelnek, a nyugisabb, beszélgetősebb közeget szereted.
Egyetemen azért bulizni mennek, mert ott van a legnagyobb esélye másokkal megismerkedni, haverkodni, minél több embert találni. Vannak más lehetőségek is, de ez a legegyszerűbb.
Ettől még lehet millió másik dolgot csinálni, kitalálni, programot szervezni és hívni rá embereket. Attól hogy valaki bulizni megy, még szerethet olvasni, kikapcsolódni, pihenni, "sütögetni" és egyebek. Nem azt jelenti, hogy csak vedelni lehet vele és hányni a sarokban.
Előítéletes vagy másokkal, az alapján ítéled meg őket hogy milyen szabadidős programon vannak. Úgy töltik az idejüket ahogy akarják és ez igaz rád is. Ettől nem leszel különleges, sem több.
Ezer és ezer olyan ember van mint te, csak meg is kéne kicsit ismerni a másikat, nem csupán ítélkezni.
Sose buliztam barataim se voltak sose
40 F
Én az életbe nem voltam ilyen helyeken, meg nem is leszek.
Inkább tanulok, ha szórakozok néha akkor elmegyek meccsre.
A barátaim is visszahúzódóak, de mindegyik elég értelmes, nem szól be, nem verekszik és jó tanuló.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!